Deţinuţii bistriţeni au dat şah mat la Gherla

Opt persoane private de liberate de la Penitenciarul Bistriţa au participat, zilele trecute, la competiţiile sportive incluse în programul aniversării a 225 de ani de când Penitenciarul Gherla se află în serviciul comunității. Deţinuţii bistriţeni şi-au adjudecat trofeul la “sportul minţii”, în competiţia de fotbal-tenis au obţinut poziţia a doua, iar la tenis de masă au ocupat doar poziţia a patra.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Penitenciarului Bistriţa, Laura Opriş, manifestările ajunse la cea de a III-a ediţie sub egida ,,Punți între ziduri”, au inclus şi activităţi cultural-artistice la care au subsris persoane private de libertate din penitenciarele Bistriţa, Târgu Mureş, Baia Mare, Satu Mare, Oradea şi Spitalul Penitenciar Dej, precum şi persoane aflate în custodia Penitenciarului Gherla. “Organizarea acestor acţiuni a urmărit atât valorizarea capacităţii creatoare şi a simţului artistic al persoanelor private de libertate, cultivarea spiritului de competiţie constructivă, dar mai ales perpetuarea şi consolidarea colaborării între unităţile penitenciare, care au un deziderat comun – reintegrarea socială a persoanelor care au executat o pedeapsă privativă de libertate”, menţionează aceeaşi sursă.

Comentarii

21/04/11 15:56
miron mihai

deci vreau sa va spun ca e total incorect clasamentul afirmat de catre dumneavoastra .sunt un fost detinut care in anul 2009 a participat la ,punti intre ziduri, pt p.n.t. bistrita si clasamentul atunci a fost exact cum vi-l prezint eu acuma locul 1 BISTRITA 1
locul 2GHERLA 2
locul 3 BISTRITA 2

va rog nu va adjudecati ceva ce nu e adevarat

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5