Diana Rus, cea care a dat numele Hotelului Diana, zile de vacanţă în Spania, înainte începerii vieţii de studentă

Sursa foto facebook

Diana Rus, cea care a dat numele Hotelului Diana, fiica omului de afaceri Ioan Rus, a absolvit anul acesta, cu brio, Colegiul Naţional "Liviu Rebreanu". Astfel că nu a fost mare problemă să intre la facultatea dorită: Universitatea de Vest Timisoara, Facultatea de Drept.
Până la începerea anilor de studenţie, Diana a petrecut câteva zile de vis în Spania. Astfel, ea va merge cu bateriile încărcate spre Timişoara, având neamuri multe stabilite de la Ciceu Poieni în oraşul de pe Bega. Cu siguranţă, tânăra , fiind membră a Ansamblului Cununa de pe Someş, va duce cu ea şi folclorul de acasă, bistriţenilor stabiliţi în număr mare în Banat. Diana Rus are la activ şi câteva premii câştigate ca interpretă de muzică populară. Felicitări Diana şi succes pe calea vieţii la facultate.

Comentarii

10/12/12 02:14
MDA

Voi credeti ca un om care citeste ziarul (fizic sau pe internet) este interesat de fiecare ce liceu a terminat si unde a umblat in vacanta? Asta e problema mass-mediei din Romania: pana de idei cand vine vorba de stiri adevarate, deci hai sa umplem site-urile cu CACATURI gen: ce face Xulescu in vacanta, ce iubita are.
Adunati-va!!!!

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5