Directori cu experienţă în domeniu

Săptămâna aceasta este marcată de ultimele zvâcniri de campanie electorală şi de ultimele instalări în funcţie la deconcentrate. Ieri, au fost confirmaţi oficial în funcţie, noii directori de la Unitatea de Ameliorare ţi Reproducţie în Zootehnie şi Oficiul Judeţean pentru Consultanţă Agricolă Bistriţa-Năsăud. Ambii directori au fost susţinuţi politic de către PSD.

La Unitatea de Ameliorare şi Reproducţie în Zootehnie (UARZ) a fost reconfirmat la cârma instituţiei , Emiluţ Găină, un director cu experienţă în domeniu. Emiluţ Găină a condus vreme de 14 ani această instituţie şi a obţinut un punctaj de 98,33 la concursul pentru ocuparea postului. Ca planuri de viitor, Găină şi-a propus să finalizeze noul sediu, aflat în curtea Agenţiei de Plăţi şi Intervenţie în Agricultură.

Ioan Tabără este noul director coordonator al Oficiului Judeţean pentru Consultanţă Agricolă. Tabără a reuşit să îl surclaseze pe Ioan Cătălin Păun, care s-a prezenta şi el la concurs pentru şefia OJCA. Ioan Tabără este familiarizat şi el cu această instituţie, desfăşurându-şi activitatea o bună perioadă de timp, în structurile OJCA. Din echipa de management a Oficiului Judeţean pentru Consultanţă Agricolă mai face parte Dumitru Cristea, ca şi director coordonator adjunct.

La Direcţia de Agricultură şi Dezvoltare Rurală, echipa de conducere este formată din: Roşu Mareş Claudiu Sorin-director coordonator; Oniţa Măgheruşan-director coordonator adjunct economic; Glodea Profir-director coordonator adjunct UF; Daniel Florin Frăsincari- director coordonator adjunct implementare; Aniţa Creţiu- director coordonator adjunct dezvoltare rurală şi Maxim Radu-director coordonator adjunct inspecţii.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5