Distincţie de onoare pentru Alin Uhlmann Uşeriu din partea Die Johanniter

Alin Uhlmann Uşeriu a primit distinctia de onoare şi Crucea în opt colţuri pentru merite deosebite, prin programele derulate cu Tăşuleasa Social în ultimii 15 ani. Distincţia i-a fost înmânată de Andreas Hautmann, reprezentant al organizaţiei Die Johanniter, din partea Alteţei Sale Oskar von Preussen, Prinț de Balley şi Brandenburg, Mare Maestru al Ordinului Cavalerilor Ospitalieri ai Sf. Ioan de Ierusalim.  

“Am primit cu mare surprindere şi bucurie această distincţie care ştiu că se primeşte doar cu motivaţii serioase, argumente pe care le-am câştigat cu ajutorul tuturor membrilor asociaţiei şi a oamenilor care s-au implicat în organizaţia Tăşuleasa Social, oameni care vor împărţi cu mine această distincţie din acest moment!”, a spus Alin Uhlmann Uşeriu, preşedintele Tăşuleasa Social.

***

Die Johanniter este partenerul cel mai vechi al asociaţiei si a fost mentorul şi susţinătorul asociaţiei Tăşuleas Social de-a lungul anilor. Alteţa Sa Regală Prinţul Oskar von Preussen (face parte din casa de Hohenzollern) este strănepotul ultimului împărat al Germaniei, Willhelm al ll-lea.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5