Doi bărbați din Bistrița-Năsăud, condamnați la închisoare și urmăriți internațional, depistați în străinătate și aduşi în penitenciar în România

Comunicat de presă

La data de 6 octombrie a.c., polițiștii Serviciului de Investigații Criminale au revocat măsurile de căutare în cazul a doi bărbați din Bistrița-Năsăud, urmăriți internațional.

Astfel, un bărbat de 48 de ani, din Beclean, condamnat la închisoare, a fost depistat în Regatul Țărilor de Jos, extrădat în România și încarcerat în penitenciar. Acesta are de executat în țara noastră pedeapsa de 1 an și 4 luni de închisoare, fiind condamnat pentru săvârșirea infracțiunilor de nerespectarea regimului armelor și munițiilor, uz de armă fără drept și tulburarea liniștii publice.

Un alt bărbat, în vârstă de 42 de ani, din Bistrița, a fost depistat de autoritățile din Germania, extrădat în România și încarcerat în penitenciar, unde are de executat 5 ani și două luni de închisoare, pentru săvârșirea mai multor infracțiuni la regimul circulației pe drumurile publice.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5