Doi tineri bistriţeni, reţinuţi pentru trafic de droguri

Doi suspecţi de trafic şi consum de droguri de risc şi de mare risc, din municipiul Bistriţa, au fost reţinuţi pentru 24 de ore, urmând să fie prezentaţi Tribunalului Bistriţa-Năsăud cu propunere de arestare preventivă.

Vlad C., în vârstă de 23 ani, şi Andrei R., în vârstă de 25 ani, intraseră de mai mult timp în vizorul poliţiştilor specializaţi în combaterea criminalităţii organizate din cadrul S.C.C.O. Bistriţa-Năsăud şi B.C.C.O. Cluj, dar şi al procurorilor D.I.I.C.O.T. - Biroul Teritorial Bistriţa-Năsăud. Tinerii erau suspectaţi că se ocupau cu traficul şi consumul ilicit de droguri de risc şi de mare risc, în sensul că procurau droguri din diverse locuri din ţară, pe care apoi le vindeau contra sumei de 50-60 de lei/gram.

„La data de 14 septembrie a.c. s-au efectuat două percheziţii domiciliare la locuinţele suspecţilor, de unde au fost ridicate aproximativ 3 grame rezină de canabis, 15 grame canabis, unităţi de stocare a datelor, telefoane mobile şi un aparat de mărunţit tip râşniţă”, precizează subinspectorul Antonela Gorgan, purtătorul de cuvânt al IPJ Bistriţa-Năsăud.

Potrivit sursei citate, în baza probatoriului administrat în cauză, împotriva celor doi, procurorii D.I.I.C.O.T. – Biroul Teritorial Bistriţa-Năsăud au luat măsura reţinerii pentru 24 de ore pentru comiterea infracţiunilor de trafic şi consum de droguri de risc şi de mare risc, faptă prevăzută şi pedepsită de art. 2 al. 1 şi 2 din Legea nr. 143/2000 şi art.4 al 1 şi 2 din Legea nr. 143/2000. Tinerii bistriţeni vot fi prezentaţi instanţie de judecată cu propunere de arestare preventivă.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5