Doina Pană a demisionat din funcţia de preşedintă a Organizaţiei Municipale PSD Bistriţa: A fost un moment sufletesc greu pentru mine

Date fiind noile responsabilităţi generate de calitatea mea de membru al Guvernului României care nu-mi mai permit să aloc timpul fizic necesar conducerii Organizaţiei Municipale PSD Bistriţa, am convocat pentru astăzi, 08.07.17, ora 11, sedinţa Comitetului Organizaţiei Municipale, format din Biroul Organizaţiei plus toţi cei 57 de preşedinţi ai organizaţiilor componente, în vederea prezentării demisiei din funcţia de preşedintă a Organizaţiei Municipale.
Pentru că, alegerile la termen, în conferinţa municipală, conform statului PSD, se vor desfăşura la sfârşitul lunii august, în unanimitate, a fost votat ca preşedinte interimar domnul Cristian Marius Niculae.
Tot în unanimitate, pentru buna organizare a conferinţei municipale, a fost propus şi votat un comitet de organizare al acesteia compus din: Niculae Cristian, Bria Alexandru, Tabără Camelia, Sabău Gheorghe, Oltean Doreta, Nemeş Alexandru, Gherman Horaţiu, Turda Leon, Inţa Viorel şi Şut Andrei.
A fost un moment sufletesc greu pentru mine, să plec din fruntea unei organizaţii care a fost total implicată, alături de mine, în toată munca uriaşă generată de confruntările electorale ale anului 2016.
Rămân membră a organizaţiei municipale, o să o sprijin cu tot sufletul în activitatea viitoare şi sunt convinsă că noua conducere, aleasă statutar prin Conferinţa de alegeri din luna august, va menţine rezultatele electorale viitoare cel puţin la nivelul celor obţinute în mandatul meu.

Adriana Doina Pană- vicepreşedinte PSD

Comentarii

09/07/17 10:14
Cititor

D-apoi, cred ca aceasta functie, se potriveste mult mai bine domnului viceprimar Cristian Nicolae...

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5