Doliu la Beclean! De Mărţişor, la doar 28 de ani, Camelia a devenit înger păzitor pentru copilaşul ei

În prima zi de martie, când primăvara vine în vieţile noastre iar copiii împart flori şi Mărţişoare pentru mămici, Camelia Stoian Rebrişorean, la doar 28 de ani, a fost condusă pe drumul veşniciei, devenind, în cer, înger păzitor pentru copilaşul ei de trei anişori.
Lacrimi şi durere pentru familie şi cei apropiaţi la slujba înmormântării ce a fost oficiată la Capela Ortodoxă din Beclean.
De mai bine de doi ani, aceasta s-a luptat cu o boală necruţătoare care i-a măcinat oasele. Nu s-a plâns niciodată, şi-a dus singură crucea, realizând lucruri frumoase hand made, inclusiv Mărţişoare, pe care le vindea pentru a-şi duce traiul.
Într-o postare pe facebook, Mihaela Săliştean, cea care i-a fost aproape în această perioadă, scrie: „Prietena noastrã dragã ....ne- ai parãsit.....Este foarte greu sa-ti gasesti cuvintele, pentru ca nimic nu-ti mai poate mângaia sufletul odata cu pierderea unei prietene dragi cum a fost Camelia !! Daca in urma cu cateva zile sarbatoream ziua ei de nastere ...astazi plangem la cãpãtâiul ei ....A suferit, a luptat si a pierdut. A plecat cu lacrimi grele pe obraz si cu tristetea ca nu a terminat ce a avut de terminat in aceasta viata. Noi zicem ca a plecat prea devreme ....asa este ...28 ani ....dar Dumnezeu este cel care a decis acest lucru si numai El stie de ce asa devreme ..Ii multumim ca a existat, ii multumim ca ne a dat atâtea lectii de viata, ii multumim ca ne- a intãrit in credintã si ne a invatat sa luptãm cu fruntea sus asemeni unei eroine!! A plecat cu aceeasi modestie cu care o stiu ... A plecat in rugaciune asa cum i-a placut mereu si sunt sigurã ca sufletul ei si a aflat linistea si mântuirea sufleteasca! Atunci cand pierdem pe cineva drag aici pe pamant, castigam un inger in cer. Un inger care vegheaza asupra noastra dar mai ales asupra copilasului ei pe care l a iubit cu toata fiinta ei de mamã. Lupta inegala dintre suferinta si speranta a luat sfarsit. Cami nu a mai avut puterea sa lupte. Moartea a invins si si-a intrat in drepturi. Muti de durere si tristete ne luam ramas bun de la Camelia si ne rugam ca sufletul ei sa si primeasca odihna vesnicã!!! Condoleante familiei indoliate! Dumnezeu sã o ierte si sã i dea odihna vesnicã!”.
Bunul Dumnezeu să-i facă parte de un colţ de rai, iar familiei să-i dea mângâiere.

Comentarii

02/03/21 10:15
Rus Valeria

D-zeu sa-i faca parte de odihna vesnica!

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5