Dorin Vlaşin (PNL Năsăud): Suntem încrezători în rezultatele de la europarlamentare. Obiectivul, undeva la 30%

Preşedintele PNL Năsăud, viceprimarul Dorin Vlaşin,  s-a arătat încrezător că scorul electoral pe care îl vor obţine liberalii la alegerile europarlamentare din 26 mai va fi unul bun, în proximitatea lui 30%, acesta făcând un apel către generaţia tânără de a se implica în politică şi implicit în administraţie.

         „Vin de la Năsăud doar cu gânduri bune. La Năsăud, de doi ani de zile de când am preluat organizaţia lucrurile merg cu mult înspre bine. Suntem încrezători în scorul pe care Partidul Naţional Liberal îl va scoate în alegerile din 26 mai şi la Năsăud, şi la nivel judeţean, şi la nivel naţional, şi în diaspora bineînţeles. Fac un apel către cei de vârstă cu mine, către generaţia tânără de a se implica în politică, prin asta şi în administraţie, pentru că avem nevoie de forţe noi. Avem ca şi exemplu cei 30 de ani de la Revoluţie încoace şi sper ca din ce am trecut în cei 30 de ani să învăţăm ceva şi să nu se repete această istorie”, a declarat Vlaşin.

         Liderul liberal năsăudean s-a ferit să facă un pronostic electoral pentru scorul PNL de la Năsăud, targetul fiind similar cu cel al Organizaţiei Judeţene, „adică undeva la 30%”.

         Dorin Vlaşin a menţionat că nu a luat o decizie cu privire la o posibilă candidatură pentru funcţia de primar, la alegerile locale din 2020, decizia urmând să fie luată de echipa liberală din Năsăud.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5