Rareş Bogdan: În turul doi, vrem să primim de la Bistriţa un rezultat care să fie undeva între 74 şi 77%! Roşu este culoarea interzisă în judeţul Bistriţa-Năsăud

Prim-vicepreşedintele PNL, Rareş Bogdan, a spus la mitingul electoral de la Bistriţa că vrea să primească, după turul al doilea, un rezultat de peste 74% din judeţul nostru. Acesta a mulţumit preşedintelui Ioan Turc şi filialei judeţene pentru scorul obţinut la europarlamentare, dar şi celui mai tânăr secretar general al PNL, „un familist convins şi un liberal autentic”, bistriţeanul Robert Sighiartău.  

         „Sunt convins că dumunică,în 24 noiembrie,împreună cu excelentul manager de campanie, Dan Motreanu, împreună cu Alina Gorghiu, Cristina Trăilă, cu Ben- Oni Ardelean, cu colegele meu, vrem să primim de la Bistriţa un rezultat şi acest rezultat să fie undeva între 74 şi 77%. Ştim că se poate, trebuie. (...) Am văzut, ani înşir, alegeri după alegeri, în ultimii 20 de ani, având o culoare care mie mi-a plăcut şi ştiu că şi dumneavoastră: portocaliul. Am văzut acum o culoare care îmi place enorm, galben, şi mă bucur. Nu mai vreau să vă roşu aici la Bistriţa, roşu este culoarea interzisă în judeţul Bistriţa-Năsăud, este o culoare apărută întâmplător în acest judeţ şi sunt convins că aşa cum Traian Ogâgău a câştigat Sângeorzul şi a spart tot ceea ce ănseamnă dominaţie PSD, aşa cum bunul meu prieten Sorin câştigă la Spermezeu, sunt convins că toţiprimarii noştri, toţi preşedinţii de organizaţii, toţi cei care vor candida vor scoate scoruri care să le arate celor din PSD că Bistriţa-Năsăud nu are treabă cu socialismul”, a spus Rareş Bogdan.

Liderul liberal a adăugat că mobilizarea este cheia succesului în aceste alegeri, menţionând că ultimele zile de campanie sunt esenţiale. „Pentru ca dumneavoastră săputeţi guverna, pentru ca să recâştigaţi Bistriţa-Năsăud este nevoie să vă mobilizaţila maximum într-o încleştare a unui partid care cade în groapa abisală a istoriei, socialiştii lui Dragnea şi Dăncilă şi PNL-ul lui Ludovic Orban care vine pentru a guverna aşa cum au făcut-o Brătienii”, a spus Rareş Bogdan.

În mesajul său, acesta a punctat faptul că bistriţenii şi năsăudenii sunt urmaşii celor care au făcu parte din Regimentul de graniţă, care „a stat pavăză pentru tot ce înseamnă românism în această parte a României atât de greu încercată în ultimii 250 de ani.

*** 

Alături de  prim-vicepreşedintele PNL, Rareş Bogdan, la Bistriţa a susţinut un discurs şi Alina Gorghiu, fost preşedinte PNL. Aceasta a menţionat că este nevoie de o mobilizare foarte bună pentru turul doi, pentru a-i da legitimitate preşedintelui, iar PSD să fie învins la un scor istoric, urând PNL BN să ajungă pe primul loc în rândul organizaţiilor liberale din ţară.

 

Comentarii

17/11/19 14:04
Eugen

Ce curaj ! Domnilor cum a-ți îndrăznit propagandă aici, în Teleormanul Ardealului.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5