Fiica lui Rareș Bogdan, botezată de bistriţeni ! Nume mari ale politicii, alături de europarlamentar !

Nume importante din PNL și oaspeți surpriză au petrecut la un hotel de lux din Cluj-Napoca, în cinstea botezului fiicei lui Rareș Bogdan. Europarlamentarul PNL, Rareș Bogdan și-a botezat fetița la o biserică catolică din Cluj-Napoca. Florina, soția lui, a adus pe lume o fetiță perfect sănătoasă, care a primit un nume deosebit: Jacqueline. Venirea pe lume a micuței l-a făcut, însă, cel mai fericit pe Mihai, băiețelul cuplului în vârstă de șapte ani, care își dorea cu ardoare o surioară
"Am așteptat acest moment deoarece Mihai avea nevoie de surioară și noi ne-am dorit baietel și fetiță. Acum nu e bătălie politică este pentru suflet, pentru a da familiei mai mult timp și în țară asta fiecare familie are nevoie de liniște. Mă bucur că e biserică simbol, Mihai a fost botezat la o biserica simbol din Cluj, prima biserică ortodoxă, aici este biserica catolică. Înţelgerea noastră a fost ca băieții să fie ortodocși, fetele la catolici, Dumnezeu ne-a ajutat", a declarat Rareş Bogdan la fericitul eveniment."A fost emoționant și frumos în creștinarea oricărui nou născut e emoționantă, slujba. Dacă crezi în Europa creștină, ca singura care te poate călăuzi este bunul Dumnezeu, cu siguranță ești emoționat", a mai spus Rareş Bogdan. De menţionat faptul că naşii micuţei au fost Mihai şi Elena Bogdan de la reprezentanţa Peugeot din Bistriţa.
Din judeţul nostru au participat la botez secretarul general al PNL – Robert Sighiartău şi primarul oraşului Sângeorz Băi – Traian Ogâgău, alături de preşedintele PNL, Ludovic Orban, dar şi foşfi colegi de presă, printre care Oreste. După ceremonia religioasă, împreună cu nașii, familia și prietenii apropiați, Rareș Bogdan și soția au petrecut la Grand Hotel Italia, alături de nume sonore, amintind aici doar pe Loredana.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5