Dragoste fără Secrete ! Bistriţenii Laurențiu și Oana, filmaţi non-stop 100 de zile de Antena Stars. Marele premiu: un apartament cu două camere. Fii alături de ei, prin vot !

„Laurențiu și Oana, un leu căsătorit cu un berbec, 26 de ani, respectiv 29. Au un bebeluș, de care vor sta departe pe durata participării la emisiune. Vor reuși să treacă peste acest stres” se întreabă cei de la Antena Stars.
Visul oricărui cuplu aflat la început de drum, acela de "a face casă bună împreună", atât la figurat, cât și la propriu, poate fi atins în numai 100 de zile, prin intermediul proiectului "Dragoste fără Secrete”, produs și difuzat de AntenaStars.
6 tinere cupluri s-au înscris în această competiție, acceptând să-și dezvăluie viața împreună, în speranța că simpatia publicului îi va conduce către marele premiu: un apartament cu două camere, situat într-un modern ansamblu rezidențial din Capitală.
Mecanismul este simplu: fiecare din cele 6 cupluri va locui într-un studio, timp de 100 zile, oferind acces video non-stop, prin intermediul camerelor robotizate și al acestei platforme, la felul în care trec peste provocările vieții de cuplu și în care fac echipă pentru rezolvarea sarcinilor zilnice, primite de la echipa de producție.
Imaginea completă a felului în care fiecare cuplu trece peste momentele plăcute și neplăcute ale fiecărei zi o puteți avea urmărind emisiunea pe TV, în două intervale orare: de LUNI până VINERI, între orele 12:00-13:00 și 18:45-20:45 și în retrospectivă, SÂMBĂTĂ de la 18:45-20:45.
Apoi vă puteți întoarce aici, pe dragostefarasecrete.ro, unde vă puteți vota favoriții, o singură dată pe zi / cuplu. Voturile voastre sunt cele care hotărăsc cine iese din competiție și cine rămâne în cursa pentru câștigarea marelui premiu.
„VOTAȚI ZILNIC , FIICA SI GINERELE MEU. Evident, dacă vă plac. Zilnic în emisie pe ANTENA STARS, la ora 12 și respectiv 18,45 până în 31 august ! Multumim „ scrie prof. Dorel Nicoara de la Palatul copiilor Bistriţa.
VOTURI pe :
https://dragostefarasecrete.ro/cuplu/laurentiu-si-oana

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5