Matilda şi Cigu dau totul din casă !

Matilda Pascal şi Ştefan Cigu, Nico şi Laurenţiu Matei şi Maria Buză şi George Pătraşcu sunt cele trei cupluri care se vor întrece sâmbăta aceasta, de la ora 17:00, în emisiunea „2k1”, de la Antena 1 pentru a demonstra că sunt cuplul perfect al României. Oameni cu peste 20 de ani de experienţă în relaţia de cuplu, invitaţii Mirelei Vaida nu se sfiesc să împartă şi cu telespectatorii din secretele lor.
Ce s-a ales de paradisul de la Mărțișor, locul pe care Arghezi îl numea „ACASĂ”. Poetul e îngropat în curtea casei, alături de dragostea lui, de Mitzura și de câinele Zdreanță
Astfel, provocaţi de întrebarea: „Ce plăcere de cuplu a devenit ritual pentru voi doi?”, din cadrul rubricii „Dragoste şi alte nebunii”, bistriţenii noştri, Matilda şi Ştefan au povestit la „2k1” despre ritualul lor din fiecare seară: „Facem baie împreună! El se ocupă de tot. Eu i-am cumpărat jacuzzi!”, a spus râzând Matilda, care a completat: „Am făcut mai demult o baie în stil Cleopatra, în lapte şi miere, care mi-a plăcut foarte mult, iar de atunci soţul meu a luat iniţiativa şi pregăteşte mereu baia cu lapte, miere şi şampanie!”, a declarat îndrăgita artistă, printre chicotelile celorlalţi invitaţi. Maria Buză nu s-a lăsat mai prejos şi a spus: „Haideţi să vă spun, şi eu fac baie, da’ în ţuică! Ieşi de-acolo dezinfectat!”, a glumit Maria.
Ce dezvăluiri vor mai face invitaţii Mirelei din această ediţie, dar şi dacă vor reuşi sau nu aceştia să demonstreze că sunt cuplul perfect, telespectatorii vor afla urmărind sâmbăta aceasta, de la ora 17:00, „2k1”, la Antena 1.
Emisiunea „2k1” este difuzată în fiecare zi, de luni până vineri, de la ora 14:00, iar sâmbăta Mirela le aduce telespectatorilor o ediţie specială, cu vedete, începând cu ora 17:00.
http://videonews.antena3.ro/videos/domeniul-dragoste-si-alte-nebunii-ce-...

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5