Dramă în familia profesorilor Mihai şi Cornelia Runcan. Fiul lor, condus, mâine, pe ultimul drum

Vestea că un tânăr de 27 ani s-ar fi aruncat de la etajul VI al blocului în care locuia în Cluj-Napoca s-a împânzit repede. Mai apoi, s-a aflat că este vorba despre Vasile Runcan, unicul fiu al profesorilor Mihai şi Cornelia Runcan, din Beclean.

Profesoară de istorie ani de zile la Colegiul Naţional „Petru Rareş”, Cornelia Runcan s-a pensionat anul trecut, iar profesorul Mihai Runcan mai avea de predat fizica un an, în această perioadă el însuşi fiind diagnosticat cu o boală necruţătoare, fiind internat în spital.

Unicul lor fiu a decedat la doar câteva ore după gestul necugetat. Iubita acestui a declarat poliţiştilor că ar fi consumat droguri înainte de a se arunca în gol, fără a lăsa vreun mesaj de adio. Dacă a fost sau nu o tentativă de suicid sau un accident, poate, nu vom şti niciodată, iar dacă s-a drogat sau nu, vom afla în urma analizelor.

Tânărul a ajuns ieri acasă, la Beclean, fiind la capela oraşului, acolo unde toate cunoştinţele îşi pot lua un ultim rămas bun, iar mâine va fi condus pe drumul veşniciei. Bunul Dumnezeu să-l ierte şi să-i dea odihnă veşnică, iar părinţilor puterea de a trece peste această grea încercare.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5