Drumurile judeţene Beclean-Chiochiş, Sânmihaiu de Câmpie – Visuia şi Domneşti – Albeştii Bistriţei vor fi modernizate cu fonduri guvernamentale

Preşedintele Consiliului Judeţean, Emil Radu Moldovan, şi viceprim-ministrul Daniel Suciu au anunţat, în cadrul unei conferinţe de presă, semnarea contractelor de finanţare pentru modernizarea a trei tronsoane de drum judeţean, pe o lungime de 43,5 km. Valoarea totală a contractelor este de 82,2 milioane lei, adică 17,5 milioane euro.
„Sunt alte trei veşti foarte bune. Munca colegilor mei din Consiliul Judeţean, coordonaţi de administratorul Florin Moldovan, de directorul executiv Alexandru Toniuc şi directorul executiv Dorin Popescu, care şi-au asumat să depunem un număr de cinci proiecte care rezolvă o parte mare de modernizare din reţeaua de drumuri judeţene, are efecte. O parte din banii care s-au dus la Guvern, prin POR, astăzi se întorc prin Ordinul semnat de viceprim-ministrul Suciu pentru modernizarea a trei drumuri judeţene vitale pentru noi”, a declarat preşedintele Radu Moldovan.
Potrivit acestuia este vorba despre DJ 172A, Beclean – Nuşeni – Chiochiş, pe o lungime de 26 km, DJ 162 Sânmihaiu de Câmpie – Visuia, pe o lungime de 10,1 km şi DJ 154D Domneşti – Neţeni – Albeştii Bistriţei, pe o lungime de 7,4 km.
„Îi mulţumesc foarte mult lui Daniel Suciu, era cumva ultimul mare proiect de care aveam nevoie pentru a ajunge aproape de final. Ne mai rămân câteva „capete”, pentru care vom găsi soluţii în cel mai scurt timp”, a menţionat preşedintele Radu Moldovan.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5