După 5 ani, ANITA HARTIG vine de la Opera de Stat din Viena să cânte acasă

Centrul Judeţean pentru Cultură Bistriţa-Năsăud, în colaborare cu Centrul Cultural Municipal „George Coşbuc” şi Fundaţia Culturală „Societatea de Concerte” Bistriţa, sub patronajul Consiliului Judeţean Bistriţa-Năsăud şi al Primăriei Bistriţa, organizează sâmbătă 6 iulie 2013, orele 20:00, pe scena de pe Pietonalul Liviu Rebreanu, un concert extraordinar de arii şi uverturi din opere celebre, având-o în centrul atenţiei pe marea artistă ANITA HARTIG, care după 5 ani, cântă din nou acasă la Bistriţa.
ANITA HARTIG este solistă a Operei de Stat din Viena şi a intrat în circuitul marilor teatre de operă din lume, fiind frecvent invitată la Opera Scala din Milano, Metropolitan din New York, Covent Garden din Londra, Bolşoi Theatre din Moscova, la Tokio, Bruxelles sau Zurich. Legendarul director al Operei din Viena, IOAN HOLENDER a afirmat public despre ANITA HARTIG că „este cea mai bună soprană din România care cântă în afara ţării”
ANITA HARTIG va fi însoţită de tenorul CRISTIAN MOGOŞAN, solist al Operei Naţionale Române din Cluj-Napoca, cel care în urmă cu 2 săptămâni a primit premiul pentru cel mai bun tenor din România.
Soliştii vor fi acompaniaţi de Noua Orchestră Transilvană, fondată de GAVRIL ŢĂRMURE, în anul 1999. Noua Orchestră Transilvană este o orchestră simfonică constituită din cei mai buni instrumentişti de la Filarmonicile din Transilvania, majoritatea originari din judeţul Bistriţa-Năsăud.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5