Emil Radu Moldovan şi-a depus candidatura pentru un nou mandat de preşedinte al Consiliului Judeţean! Vezi echipa de consilieri judeţeni!

Preşedintele Consiliului Judeţean Bistriţa-Năsăud, Emil Radu Moldovan, şi-a depus astăzi candidatura la Biroul Electoral de Circumscripţie Bistriţa-Năsăud.

„Avem aproximativ 23.000 de susţinători, care au semnat pentru depunerea acestor candidaturi, cărora le mulţumesc că au avut încredere în noi. De asemenea, le mulţumesc  tuturor colegilor mei din Alianţă care în ultima vreme au muncit foarte mult pentru a pregăti aceste documente şipentru a ajunge să stea de vorbă cu cât mai mulţi dintre oameni”, a declarat preşedintele Emil Radu Moldovan.

Acesta a menţionat că Alianţa pentru Bistriţa-Năsăud are cea mai bunălistă de consilieri, echilibrată, care reprezintă toate zonele judeţului şi o plajă largă de profesii.  „Suntem pregătiţi să câştigăm aceste alegeri, sper ca locuitorii judeţului Bistriţa-Năsăud să ne dea şi o majoritate în Consiliul Judeţean pentru că avem exemplul mandatului care se încheie că, atunci când există  o majoritate stabilă, proiectele de dezvoltare a judeţului de derulează foarte bine. Împreună cu primarii judeţului Bistriţa-Năsăud am reuşit să atragem investiţii publice de 1,4 miliarde de euro. Avem infrastructură de drumuri la nivel înalt, în următoarea perioadă vom reuşi să fim unicul  judeţ din România care va avea modernizată întreaga infrastructură de drumuri judeţene. Continuăm cu Master Planul de apă şi canalizare, suntem pregătiţi să depunem de săptămâna viitoare primele cereri de finanţare pentru reţelele de distribuţie a gazelor naturale. Suntem pregătiţi cu centurile ocolitoare ale municipiului Bistriţa, Beclean şi Năsăud, suntem la dispoziţie şi pentru Primăria Sângeorz Băi dacă este interesatăde acest proiect. Ne vom bate în continuare pentru Autostrada Nordului”, a punctat Radu Moldovan, câteva dintre priorităţile viitoarei perioade.

O nouă aripă a Spitalului Judeţean de Urgenţă, Centrul de Radioterapie, Complexul Sportiv de la Unirea, un nou stadion, cultura, dezvoltarea turismului sunt puncte majore pentru 2020-2024.

„Îmi doresc ca la finalul viitorului mandat să spunem că suntem primul judeţ din România la atragere de fonduri. Suntem acum primul judeţ din România cu investiţii de peste 500 de euro pe cap de locuitor, pe un loc fruntaş între regiunile europene. Să fim primul judeţ la baze sportive, avem cele mai bune condiţii la DGASPC BN. Vom continua să avem grijă de fiecare proiect şi de fiecare cetăţean în parte, alături de preşedintele UDMR, preşedintele ALDE, preşedintele PRO România şi alături de această echipă de consilieri judeţeni, parte dintre ei cu experienţă, parte mai noi şi care se vor integra rapid la munca din prima instituţie administrativă a judeţului”, a mai spus preşedintele Radu Moldovan.  

Liderul ALDE BN, Ioan Moniţa, a reamintit că Alianţa a fost făcută pentru a construi în Bistriţa-Năsăud şi a uni oameni, pentru a continua „aceste lucruri extraordinare care se fac în Bistriţa-Năsăud”.

Decsei Atilla, preşedintele UDMR BN, a adăugat că este un nou început pentru Bistriţa-Năsăud, că se poate clădi un viitor pentru Bistriţa-Năsăud, formaţiunea alăturându-se Alianţei pentru a fi, indiferent de religie şi etnie, alături de oameni.

 

 

Iată lista pe care Alianţa pentru Bistriţa-Năsăud o proopune electoratului la alegerile din 27 septembrie!

1. Moldovan Emil Radu Președinte-Consiliul Județean Bistrița - Năsăud Economist Bistrița 

2. Tabără Camelia Profesor Profesor Bistrița

3. Ivan Bogdan Gruia Consilier Cabinet Președinte Consiliul Județean Bistrița-Năsăud Specialist în administrație publică/Sociolog Bistrița

4. Monița Ioan Primar Com.Romuli Inginer Silvic Romuli

5. Galeș FlorinGrigore Administrator Companie Inginer autovehicule rutiere Bistrița

6. Decsei Atilla-Lehel Chimist Chimist Bistrița

7. Ulecan Maria Pensionar Funcționar Bistrița

8. Puica Vasile Vicepreședinte al Consiliului Județean Bistrița-Năsăud Profesor Telciu

9. Rus RomulusVirgil Asistent Universitar UBB Extensia Bistrița Cadru Didactic Universitar Bistrița 

10. Lăcătuș Emil Administrator întreprindere familială Conducător auto Bistrița

11. Pop George Director Complex Turistic Economist Beclean

12. Nistor Ioan Manager Casa de Cultură Liviu Rebreanu Inginer Năsăud

13. Cîrcu Mirela Maria Farmacist Farmacist Sângeorz-Băi

14. Demian Ioan- Alin Viceprimar Comuna Coșbuc Economist Coșbuc

15. Lupșan Nicolae Grigore Profesor Economist Leșu

16. Manea AngeloAurelian Profesor Profesor Bistrița

17. Forai MihaelSimion Profesor Profesor Târlișua

18. Popescu Petru-Nicolae Director Companie Asigurări Economist Bistrița

19. Darabont EmilianaCristina Director Unitatea Medico-Socială Teaca Economist Teaca

20. Antal Attila Director Adjunct Colegiul Național Andrei Mureșanu Profesor Bistrița

21. Duca Simona Elena Administrator Companie Hairstylist Tiha-Bârgăului

22. Cocos AlexandruVasile Inginer Protecția Mediului Specialist Mediu Petru Rareș

23. Salaci Nechita Oana Expert Juridic Licențiat în drept Josenii Bârgăului

24. Sas Grigore Consilier Parlamentar Specialist mediu Feldru

25. Oltean Doreta Administrator financiar Economist Bistrița

26. Giurgiuca Flaviu-Ioan Manager economic Asociația GAL TINUTUL HAIDUCILOR Economist Beclean

27. Turbat Ionuț-Bogdan Director Productie Companie Privată Tehnician în Turism Valea Șieului

28. Todor Anamaria Evaluator proiecte cu Finanțare Europeană Gestiunea și avaluarea proiectelor Telciu

29. Pop Paul-Vasile Expert Achiziții Publice Inginer Silvic Bistrița

30. Suhanyi AndreeaMaria Consilier Parlamentar Specialist in turism Rodna

31. Szekely Pavel Diriginte de șantier Inginer Bistrița

32. Moldovan Cătălin-Ionuț Inginer Agronom Inginer Agronom Șieu-Măgheruș

33. Ștefănuț Silvia Viorica Profesor invățământ primar Licențiat în științele educației Tiha-Bârgăului

34. Dumitru Ioan Student Tehnician în activități economice Maieru

35. Pintea Maria-Alina Profesor Profesor Negrilești

36. Sărmaș Adrian-Dinu Administrator Companie Licențiat în administrație publică Romuli

37. Szekely Evelin-Agi Asistent medical generalist Asistent medical Bistrița

38. Damian Vasile-Ionuț Sergiu Inginer CFR Inginer Transporturi Chiuza

Comentarii

17/08/20 11:54
Vizitator

Si in cazul județului Bistrița-Năsăud este nevoie de o schimbare după ce două mandate, în care a fost condus de chelnerul Radu Moldovan, care la fel ca multi PSD-isi a devenit unul din cunoscutii „baroni locali”.
Răducu a demonstrat că nu-i in stare să administreze si să solutioneze unitar problemele cu care se confruntă localitătile de pe intregul teritoriu al județului. El s-a concentrat numai pe asfaltarea drumurilor neglijând complet celelalte probleme cu care se confruntă judetul. Spre exemplu, locuitorii satelor de pe câmpie precum Ocnita, Archiud, Budurleni, Orosfaia, Comlod si Milas sunt rezolvati că nu au apă potabilă curentă si au amenintat cu trecerea la judetul MURES. O altă problemă nerezolvată cu care se confruntă locuitorii de pe Valea Ilvelor sau de pe Valea Bârgăului precum și din multe zone ale județului, este introducerea retelei de gaze naturale în localitătile lor.
Un alt exemplu de incompetență sau chiar prostie este decizia lui Răducu de a construi încă o sală de sport la Unirea în conditiile în care orasul Bistrita nu are o sală de festivităti adecvată pentru un oras resedință de județ. Din moment ce ai o sală polivalentă în oras de ce să mai faci una când eventual cu acei bani ai fi putut să faci un bazin olimpic acoperit sau chiar un patinoar artificial acoperit pentru diversificarea competitiilor sportive găzduite la Bistrița.
Tot a lui Răducu este si ideea idioată a mutării stadionului „Jean Pădureanu” din parcul orasului pe păsunea din Unirea, desi ca un laș, acesta l-a scos la înaintare pe Cristian Niculale să facă anuntul. Evident Wannabe si nu Răducu a încasat reactiile de dezaprobare din partea bistritenilor scandalizati de această imbecilitate.
La fel s-a întâmplat si in 2019 în legătură cu mutarea troitei revolutiei din Piata Petru Rares în cimitirul municipal, când evlaviosul Răducu , crezând că îl poate păcăli pe Dumnezeu, nu a suflat nimic despre această blasfemie. De data asta, la fel ca un laș, el l-a scos în fată pe prefectul de atunci Ovidiu Frent, care a spus o mare prostie, cum că Piata Petru Rares nu era un loc potrivit pentru troita revolutiei. Evident toată lumea stie că, Piata Petru Rares este singurul loc din Bistrita care are legătură cu revolutia din decembrie, 1989. De aceea, prefectul Ovidiu Frent a încasat bobârnacul din partea societătii civile . Si exemplele ar putea continua.
Vezi: https://www.youtube.com/watch?v=MLutG84S4Yk

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5