Emilian Sîngeorzan şi-a adjudecat centura! Preşedintele Radu Moldovan: Felicitări Ionel Burduhos pentru organizarea Galei Mix Kombat 4!

Un spectacol și o atmosferă de zile mari la Gala Mix Kombat 4, aşa descrie preşedintele Emil Radu Moldovan, evenimentul sportiv de sâmbătă seara, de la Sala Polivalentădin Bistriţa, la care au participat peste 1000 de fani ai sporturilor de contact.

Nu mai puţin de 24 de sportivi din Ucraina, Moldova, Ungaria şi România, printre care şase de la Clubul Sportiv Profesional Fight Gym, au urcat în ring, oferind spectatorilor 12 lupte interesante.

„Felicitări tuturor sportivilor care au luptat în această seară și bistrițeanului nostru, Emilian Sîngeorzan, pentru câștigarea centurii europene Mix Kombat împotriva sportivului Koncz Attila din Ungaria!

De asemenea vreau să îl felicit pe Ionel Burduhos, care a pus Bistrița pe harta kickbox-ului din România și pentru organizarea ireproșabilă a acestui eveniment” , transmite preşedintele Consiliului Judeţean Bistriţa-Năsăud.

Emilian Sângeorzan avea 15 meciuri la amatori şi 8 la profesionişti, cel mai bun rezultat fiind medalia de bronz la Campionatul European de Muay-Thai  din Cipru, în 2015. Co Main Eventul a fost un meci de centură la categoria 81 de kg, centura fiindu-i înmânată chiar de preşedintele CJ, Radu Moldovan.

 

 

 

 

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5