Mix Kombat III, una dintre cele mai reuşite gale din ţară, s-a disputat la Bistriţa. Tolea Ciumac, printre invitaţi

Sâmbătă, 14 octombrie, de la ora 19.30, Sala Polivalentă din Bistriţa a fost gazda Galei Mix Kombat III. Într-o organizare de excepţie, la care şi-a adus contribuţia Consiliul Judeţean, cei prezenţi în sală, într-un număr destul de mare, veniţi să vadă sportul de contact cu mănuşi, au rămas plăcut surprinşi de tot ce s-a întâmplat sâmbătă. Printre sportivi a fost şi cunoscutul luptător Tolea Ciumac, cel care a câştigat centura în faţa ucraineanului Yury Gorbenco, la categoria +95 kg. Întrebat despre această gală, Tolea a fost foarte mulţumit, afirmând că este una dintre cele mai reuşite din ţară şi că doar în Rusia se mai organizează astfel de competiţii, cu o atmosferă incendiară. Întrebat cât va mai lupta în ring, Tolea a răspuns scurt, „Atâta timp cât voi câştiga, cu singuranţă că nu mă voi opri”.

          Una dintre cele mai frumoase lupte s-a dat între clujeanul Bogdan Nuţ şi bistriţeanul Gabriel Popandron, după o luptă care pe care bistriţeanul s-a impus, ajutat de către suporteri, care l-au încurajat pe durata partidei. O altă partidă interesantă s-a dat între Ahmed Carausa din Spania, fiind învins de rămânul Sebastian Ciobanu, după o luptă echilibrată.

Ultimul joc al serii a fost tot cu un bistriţean pe ring ,Vasile Cotelea, câştigând prin K.O. în faţa sportivului Mihai Vasile, din Ploieşti.

          Prezent la eveniment, preşedintele Consiliului Judeţean, Emil Radu Moldovan a declarat: „Felicitări Ionel Burduhos și echipei tale, pentru că ai pus Bistrița pe harta sporturilor de contact! Ne pregătim pentru Campionatul Mondial de Culturism și Fitness care va avea loc la Bistrița între 10 și 13 Noiembrie"!

          Aşadar, Bistriţa este cunoscută pe plan naţional şi prin galele de lupte precum cel de sâmbătă seara.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5