Eurodeputatul liberal Magor Csibi face o scurtă caracterizare a foştilor colegi din Parlamentul European

Fostul europarlamentar liberal şi candidat pentru un nou mandat, Magor Csibi, are doar cuvinte de laudă la adresa lui Adrian Severin, Daniel Dăianu şi Maria Petre.

Aflat în campanie electorală la Bistriţa, tânărul eurocandidat a fost rugat de către jurnalişti să facă un clasament al celor mai „vizibili” şi eficienţi europarlamentari, din vechiul mandat. Dând dovadă de fair-play, Magor Csibi a nominalizat câte un o persoană de la fiecare partid prezent în Parlamentul European.

„Eu cred că cea mai puternică voce europarlamentară a fost Adrian Severin de la PSD, Renate Weber şi Daniel Dăianu de la PNL, iar de la PD-L, Maria Petre”, a declarat Magor Csibi.

La alegerile europarlamentare din iunie, Magor Csibi candidează pentru un nou mandat în Parlamentul European, ocupând locul opt pe lista candidaţilor PNL.

Deputaţii în Parlamentul European (MPE) sunt aleşi o dată la cinci ani prin sistem de reprezentare proporţională. Aceştia sunt aleşi în mod democratic, prin vot universal direct. Sistemul de votare diferă în funcţie de ţară. La 7 iunie vor fi aleşi 33 de deputaţi români, numărul total de deputaţi europeni fiind de 736.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5