Eveniment de excepție la Bistrița - Regal de istorie românească

Centrul Cultural Municipal 'George Coșbuc' Bistrița și Librex Publishing vă invită, joi, 20 iulie, ora 17:00, Palatul Culturii Bistrița, la un eveniment cultural de excepție care are ca subiect istoria României.

Regalul de Istorie Românească va cuprinde lansările a două noi lucrări: 

—'Doamne și domnițe, jupânițe și amante ale domnitorilor români'—Autor: Cornel Bîrsan,  -'Petru Dimitrie Cercel, gentilomul valah care a fermecat Europa'—Autor: Cristian Moșneanu.

și prezentarea cărții 'Istorie furată — Întemeierea Țării Românești: Radu Negru Voda, între legendă, mit și adevăr' — Autori: Cornel Bîrsan, Cristian Moșneanu, Adrian Anghel.

Amfitrion va fi domnul Prof. Dr. Dorel Cosma.

Invitați speciali
Prof. Dr. Nick de Teodoreanu 
Prof. Dr. Romeo A. Popa 
Pr. Prof. Feier Nicolae

Informațiile în premieră și aspectele inedite prezentate în cele 3 cărți fac din Regalul de Istorie Românească un eveniment de neratat pentru cei interesați de istorie, de istoria României și de identitatea națională.

Comentarii

14/07/17 10:29
Vizitator

Termenul "Regal de istorie românească" este total nepotrivit, avand in vedere ca REGAL inseamna ceva măréț, grandios, maiestos. Ori, evenimentul de la Bistrița anuntat pe 20 iulie, este mai putin decat o lansare de carte, avand in vedere ca lansarea lucrării “Doamne şi Domniţe, Jupâniţe şi Amante ale Domnitorilor Români” a istoricului şi cercetătorului Cornel Bîrsan, a avut loc sub egida editurii Librex, în cadrul Salonului internaţional de carte Bookfest, din mai 2017.
De asemenea, si lansarea lucrării 'Petru Dimitire Cercel'- Gentilomul valah care a fermecat Europa' a istoricului și scriitorului Cristian Moșneanu, a avut loc pe 28 mai, tot în cadrul 'Salonului internațional de carte Bookfest' din incinta Romexpo, sub egida editurii Librex.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5