#Experientze de Ziua Educației, la Şcoala Gimnazială Ştefan cel Mare

Cadrele didactice din Școala Gimnazială Ștefan cel Mare au sărbătorit  Ziua Internațională a Educației susținând inițiativa Clubului de lectură  #Experientze al unității. Nu întâmplător, #Experientze și-a reînceput activitatea din acest an școlar, în 5 octombrie, oferind participanților posibilitatea exprimării unor impresii despre experiențele literare ale vacanței.

            În afară de problemele organizatorice și selectarea temelor întâlnirilor pentru anul școlar în curs, membrii clubului au hotărât să susțină și un alt fel de "experiențe", de acestă dată experiențe legate de voluntariat. Astfel, ne-am implicat în campania inițiată de Cluburile Leo Bistrița II și Leo Bistrița Poarta Transilvaniei (sprijinite de Clubul Lions Bistrița), "Dăruind o carte , dăruiești speranță!"  și în această zi,  am decis să susținem educația promovând lectura, dar și solidaritatea.

            Entuziasmul nostru  a fost împărtășit de cadrele didactice care s-au alăturat acestei inițiative; s-au distribuit flyere și s-au finalizat ultimele detalii privind donarea cărților.

            Sperăm ca acțiunea de astăzi să susțină educația pentru lectură, dar și pentru viață și la finalul lunii octombrie înainte de Târgul de Purici să strângem cât mai multe cărți!

            Fiți alături de noi într-o aventură educativă, literară și socială, marca #Experientze!

 

Clubul de lectură #Experientze

Prof. coord. Claudia Feldrihan

Școala Gimnazială "Ștefan cel Mare"

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5