Fără penali în funcții publice! Mai mulţi lideri bistriţeni ai Opoziţiei au semnat pentru iniţiativa cetăţenească de revizuire a Constituţiei

Liderii partidelor din opoziție din judetul Bistrița-Năsăud: deputații Robert Sighiartau (PNL) și Ionut Simionca (PMP), Ioan Turc, Diana Morar, Ovidiu Florean (PNL), Teodor Mârza (PER), Cristian Roth-Gross (FDGR), Lorand Toth și Călin Stan (USR) au semnat și susțin inițiativa cetățenească # Fără penali în funcții publice . 

         Țin să subliniez că în Anul Centenar este nevoie mai mult ca oricând de acțiuni cu impact național! În  privința justiției trebuie să gândim la fel și să acționăm la fel, indiferent de culoarea politică!

         La nivelul județului sunt adunate  aproximativ 4000 de semnături. Ne propunem să atingem cifra de 10 mii. Este nevoie de ajutorul fiecăruia dintre noi pentru a modifica și completa articolul 37 din Constituție pentru ca cei care au condamnări definitive în justiție să nu mai poată legifera în interes personal uitând de scopul pentru care au primit votul electoratului: să facă politică pentru cetățeni! 

         Împreună, reprezentanții partidelor de opoziție din județul Bistrița Năsăud, susținem această inițiativă de modificare a Constituției pentru a interzice persoanelor condamnate penal și care nu s-au reabilitat să candideze pentru funcții publice alese

         Nu mai vrem să avem oameni certați cu legea, penali condamnați definitiv în justiție care să ne conducă țara din cele mai înalte funcții publice, atât în Parlament cât și în administrația locală! 

         Orice cetățean onest al acestei țări trebuie să susțină cel puțin cu o semnătură această inițiativă cetățenească. 

         Doar împreună vom reuși să schimbăm în bine ceea ce ne propunem: o Românie modernă din care să nu ne mai dorim să emigrăm!

#Farapenali.ro

 Deputat prof. Cristina – Ionela Iurişniţi

 

 

 

Comentarii

27/07/18 12:35
comentator

" Orice cetatean onest trebuie... " ??? Eu zic ca NU TREBUIE !
De ce anticipati si credeti voi ca toata lumea va impartaseste ideile pe care le aveti ? Asa cum a zis de atatea ori domnul ex presedinte Basescu... " nicaieri nu veti gasi ingeri " .
Importante nu sunt diplomele, patalamalele si/sau cazierele ... ci ideile, planurile , programele si ideile care sa ne duca spre progres si nu spre regres social , apoi indiferent de la cine provin ele .
La ce-mi trebuie mie niste " nepenali onesti " ... daca-s niste "papa lapte , pampalai " vai mama lor si n-au ideile viabile unei bune guvernari ?

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5