Fashion 2019: Top 5 sfaturi pentru a crea o garderobă perfectă pentru primăvara aceasta


 

 

Primăvara a venit și, odată cu ea, natura a revenit la viață iar oamenii se bucură de zilele însorite și de ieșiri cu prietenii sau cu familia, admirând peisajele pline de viață,  bucurându-se de mireasma primăverii. Orice început de primăvară vine cu schimbări ale garderobei.

Oamenii încep să-și schimbe lucrurile și să-și cumpere altele noi de care să se bucure și care să le confere starea de bine și de relaxare.

 

  • Achiziționarea unor lucruri noi aduce cu sine senzația de confort și încredere.

Gândiți-vă la hainele pe care le vedeți la spectacolele de modă ca artă. Nu numai femeile trebuie sa isi innoiasca garderoba la inceput de sezon primavaratic, ci si barbatii, pentru care trendurile se anunta decisive in sezonul cald! Poti sa vezi aici modele de încălțăminte confortabile de la branduri celebre, care nu te vor lasa sa pleci fara o “amintire” trendy. Daca comoditatea primeaza si iti place sa cumperi articole in care sa te simti mai degraba bine, decat fashion, tot aici poți găsi mocasini de bărbați de la palomashop.ro, un model de incaltaminte super comod si chiar apreciat, intr-o combinatie vestimentara potrivita!

 

Ceea ce vedeți la show-urile de modă este conceput pentru aparițiile artistice. În cea mai mare parte, hainele pe care le purtați ar trebui să fie folosite ca un instrument pentru a crește

fericirea, încrederea și, totodată, sentimentul de bunăstare.

 

  • Începeți prin a separa aceste două idei: există artă și există îmbrăcămintea zilnică pe care o purtați, care uneori poate fi o expresie a artei.

 

Amintiți-vă momentul în care v-ați simțit minunat cu privire la ceea ce purtați.

 

  • Analizați de ce: potriviți, simțiți, confortul și silueta.

 

Utilizați aceste atribute ca un ghid pentru alegerea altor articole de îmbrăcăminte. Alegeți o rochie mai sofisticată care se potrivește și simte modul în care rochia se potrivește și se simte.

Utilizați culoarea pentru a adăuga sau a scădea sofisticarea. Dacă vă plac blugii, cumpărați câteva perechi în diferite culori. Acest lucru vă va oferi opțiuni pentru categoria de haine casual.

 

  • Întotdeauna gândiți-vă la modul în care vă simțiți, nu la ceea ce alții ar putea crede. Ceea ce contează este dacă sunteti încrezători, puternici și fericiți.  Un compliment este ceva cu adevarat plăcut, iar sentimentul oferit te poate face să te simți bine întreaga zi.

 

  • Purtați ce vi se potrivește și ceea ce vă place. Dacă cumpărați o piesă scumpă de la un designer celebru, nu vă face să arătați sau să fiți mai puternic/ă. Ceea ce te face să te simți o femeie puternică este sa porți ceea ce-ți place și ceea ce te face remarcată.


 

Hainele reprezintă felul în dorim ca personalitatea noastră să iasă la suprafață și, totodată, sunt o modalitate de exprimare a stării noastre. Schimbarea sezonului înseamnă schimbarea garderobei iar acest lucru presupune o investiție însă dacă veți folosi aceste sfaturi și veți accesa site-uri cu diferite promoții, veți reuși să creați ținuta perfectă pentru acest sezon.

 

Indiferent de modul în care te îmbraci, felul în care te simți purtând acele haine, trebuie să-ti transmită sentimentul de încredere, relaxare, confort și, mai ales, să te reprezinte și să-ți genereze sentimentul de fericire.

 

Surse foto: www.shutterstock.com

 

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5