Favoritele eliminate pe bandă rulantă la Campionatul Mondial. Cine va câștiga turneul final?

Campionatul Mondial de Fotbal este locul în care fotbalul se transformă în magie și nimic nu este imposibil. O dată la fiecare 4 ani ne delectăm cu meciuri spectaculoase și avem parte de surprize neașteptate. Turneul din acest an nu a dezamăgit și am avut parte de multe rezultate spectaculoase. Favoritele sunt eliminate pe bandă rulantă, iar echipele mici joaca la cel mai înalt nivel.

Faza grupelor tocmai a luat sfârșit și s-a tras linie în ceea ce privește formațiile care merg mai departe. În timp ce unele favorite au confirmat fără mari dificultăți, cum ar fi Anglia sau Franța, altele deja și-au făcut bagajele. Dar cum au ajuns formații precum Germania sau Belgia să plece acasă din grupe care păreau foarte accesibile?

La începutul campionatului Mondial site-urile care ofereau ponturi pariuri fotbal considerau ca favoritele principale pentru câștigarea turneului sunt Brazilia, Franța și Anglia.

Pe lângă acestea, echipe cu șanse mari erau Spania, Germania, Belgia. În timp ce favoritele principale au confirmat, formații renumite precum Germania și Belgia sunt deja în avion către casă.

Un prim aspect important de luat în calcul este criză puternică care a lovit fotbalul german. În trecut, nemții defilau în fazele grupelor și câștigau meciurile la diferențe mari de

goluri. Cu toate acestea, este al doilea turneu final consecutiv în care Germania pleacă acasă după grupe. Germania a avut parte de o grupă foarte accesibilă, în care a jucat alături de Spania, Japonia și Costa Rica. În mod normal, aceștia aveau prima șansă de a câștiga grupa fără probleme. Chiar și așa, Japonia a fost marea surpriza, reușind să învingă atât pe Spania, cât și pe Germania. Nemții au terminat pe locul 3 al grupei, cu doar un punct mai mult decât Costa Rica. Dacă Spania nu ar fi pierdut cu Japonia, Germania mergea mai departe.

A doua situație total neașteptată a fost eliminarea rapidă a Belgiei din competiție, țară care are unul dintre cele mai valoroase loturi. Aceștia au terminat pe poziția cu numărul 3 în grupă, unde s-au luptat cu Maroc, Canada și Croația. O grupă de altfel foarte ușoare pentru nivelul Belgiei, dar în care belgienii au reușit să marcheze doar 1 gol în 3 partide.

Nici măcar Brazilia care are prima șansă de a câștiga turneul confort cotelor de pariuri, nu a impresionat prea tare. Sud-americanii au reușit să înscrie doar 3 goluri și s-au calificat mai departe cu 6 puncte. Aceștia au avut o grupă foarte ușoară, alături de Serbia, Elveția și Camerun, în ultima partidă fiind învinși de către camerunezi cu 1-0. Cea de a doua favorită, Anglia, nu a avut probleme în a își câștiga grupa și nu a pierdut nici o partidă din cele 3 disputate. Englezii au reușit să își adjudece primul loc cu 7 puncte. În cadrul celor trei meciuri, aceștia au marcat nu mai puțin de 9 goluri și au încasat doar 2 goluri. Astfel, până acum, Anglia a fost cea mai eficientă formație în cadrul acestui campionat.

Nici Franța nu a impresionat și a avut oarecare dificultăți în a își câștiga grupa, unde a jucat alături de trei formații foarte accesibile. Acesta s-au situat pe locul 1, cu același număr de puncte precum Australia, într-o grupă din care au mai făcut parte Danemarca și Tunisia. Se pare că era în care unele echipe dominau categoric meciurile a apus.

Pentru cei care sunt curioși ce meciuri se joacă azi, urmează să avem parte de optimile de finală ale Cupei Mondiale de Fotbal 2022. Partidele devin tot mai echilibrate, iar orice greșeală înseamnă eliminarea directă din competiție. Ne așteptăm să vedem fotbal spectacol și să ne bucurăm de o mulțime de goluri.

În final, este foarte greu de anticipat cine va câștiga acest Campionat Mondial. Se pare că echipele mici reușesc din nou să surprindă și să pună mari probleme favoritelor. Ne 

așteptăm ca în semifinale să vedem cel puțin o surpriză. Este foarte posibil ca țări precum Polonia, Maroc sau Senegal să facă o figură frumoasă.

 

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5