Feldru: A legat de maşina lui maşina unui consătean din faţa unui bar, fără acordul acestuia, şi a purtat-o prin sat, lovind o altă maşină ! Tânărul băut s-a ales cu dosar penal !

La data de 29 decembrie a.c., în Feldru, un bărbat, de 30 de ani, din localitate, a legat de autoturismul său, cu o centură, un alt autoturism, fără consimțământul proprietarului și care era parcat în apropierea unui restaurant, din localitate.

Astfel, bărbatul de 30 de ani, a tractat autovehiculul pe D.N. 17D, prin localitatea Feldru, pe o distanță de aproximativ 2 km, după care l-a parcat în fosta piață agroalimentară din localitate.

Pe timpul tractării, cel de-al doilea autoturism a acroșat un alt autoturism, condus regulamentar, de un bărbat, din Sîngeorz-Băi.

Bărbatul de 30 de ani a fost testat cu aparatul etilotest, care a indicat o valoare de peste 0,65 mg/l alcool pur în aerul expirat, ulterior acesta fiind condus la spital, unde i s-au recoltat probe biologice.

Polițiștii au întocmit dosar penal și efectuează cercetări pentru săvârșirea infracțiunilor de furt, conducerea unui vehicul sub influența alcoolului și distrugere.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5