Felicitări! Abel Măluţan, Călin Bodea şi Giulia Bonchiş, absolvenţii de la Rodna ce vor îmbrăca haina militară!

Ministerul Educaţiei şi Cercetării a dat publicităţii rezultatele finale ale repartizării computerizate în liceele militare. Anul acesta, din cauza pandemiei, examenul de admitere caracteristic instituţiilor militare nu a mai fost susţinut, media finală de admitere fiind cea prevăzută în Ordinul Ministrului Educaţiei Naţionale 4948/2019 privind organizarea şi desfăşurarea admiterii în învăţământul liceal de stat pentru anul şcolar 2020-2021. La admitere au putut participa doar candidaţii care fuseseră declaraţi „Admis” la selecţiile organizate în centrele zonale de selecţie şi orientare

Nu mai puţin de trei elevi de la Şcoala „Florian Porcius” Rodna au fost declaraţi „Admis” la colegiile militare. Este vorba despre Abel Ernest Măluţan, cu media 9,36, Călin Marin Bodea – 9,17, Giulia Bonchiş – 9,13, care au fost repartizaţi la Colegiul Naţional Militar „Ştefan cel Mare” din Câmpulung.

„Tradiţia plecării spre şcoala militară continuă la Rodna. Absolvenţii noştri şi-au văzut visul împlinit datorită muncii depuse, cu sprijinul profesorilor noştri. Îi felicităm şi sperăm ca peste patru ani să facă pasul spre academiile militare şi spre o carieră frumoasă în Armata Română”, ne-a declarat directorul Vali Ganea.   

Comentarii

02/07/20 10:01
Abel

Felicitări

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5