Felicitări! Crina Peter, profesoară de geografie la Andrei Mureșanu, la Câștigă România!

CRINA PETER este profesoară de geografie la Colegiul Național ,,Andrei Mureșanu'' din Bistrița. Dinamică, implicată, creativă, îi place să interacționeze cu copiii și adolescenții cărora încearcă să le dezvolte abilități și competențe de valoare. Profesia sa o ajută să șlefuiască suflete, să modeleze caractere puternice și de ce nu, să fie un exemplu pentru o parte dintre elevii ei. Este iubitoare de natură, de drumeții și îi plac provocările care o ajută să își depășească limitele.

Ne-a mărturisit: ”Prezența mea la această emisiune se datorează dorinței mele de a mă autodepăși, de a-mi testa cunoștințele de cultură generală referitoare la România și de a învăța să îmi gestionez eficient emoțiile. Sunt o persoană adaptabilă, consecventă, empatică și căreia îi place să învețe din experiențele personale. Îmi plac călătoriile, organizez excursii pentru colegii și elevii mei, iubesc activitățile de tip outdoor și întotdeauna răspund prezent la proiectele care includ promovarea valorilor naturale și antropice românești sau universale. Suntem o familie de geografi, soțul este de asemenea profesor, iar domnișoara noastră, care a împlinit luni, 29 nov, 14 ani, este elevă în clasa a VIII-a, fiind pasionată de vlogging".

Aceasta este prezentarea pe care echipa emisiunii de la TVR 2 i-a făcut-o profesoarei Crina Peter, care nu a reușit să câștige ediția, deși merita, la diferență ... de o întrebare. Crina i-a promis lui Virgil Ianțu că va reveni la emisiune, asta pentru că a avut o prestație foarte bună, model, de ce nu, pentru elevii săi.

Felicitări!

Comentarii

02/12/21 22:12
Crina Peter

Mulțumesc din suflet!

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5