Felicitări! Şase medalii cucerite de elevii bistriţeni la Olimpiada Naţională de Matematică

Rezultatele obţinute de elevii bistriţeni la Olimpiada Naţională de Matematică însumează, pe lângă locul 2 şi aurul obţinut de Paul Târlişan, alte cinci medalii acordate de Societatea de Ştiinţe Matematice din România.

         Astfel, medalia de argint a fost obţinută de Gabriel Alin Oul, din clasa a VII-a, de la Şcoala Gimnazială Lunca Ilvei, probabil printre puţinii participanţi de la o şcoală din mediul rural.

Bronzul a fost cucerit şi de Emanuel Puţura, clasa a XI-a, de la Colegiul Naţional Liviu Rebreanu Bistriţa, acesta calificându-se şi la barajul pentru lotul de matematică de seniori al României.

Tot cu medalie de bronz a fost distins din partea SSMR şi Raul Dolha, clasa a X-a, de la CL Liviu Rebreanu, George Bogdan Gonda, clasa a IX-a, de la CN George Coşbuc Năsăud şi Ioan Gabriel Rus, clasa a V-a, de la Şcoala Gimnazială Mihai Eminescu din Năsăud.

Felicitări tuturor elevilor participanţi, profesorilor care îi îndrumă şi părinţilor!

Comentarii

24/04/19 23:30
Paul Șoldănescu

Oul Gabriel Alin e in clasa a VII-a. Poza din articol e de la alt concurs. In rest, ...multumim

25/04/19 00:32
rasunetul

O fi poza e de la alt eveniment, dar nu acesta e cel mai important lucru, ci ceea ce scriem. Nu o anumita poza. Daca doar acest aspect l-ati remarcat... Daca am fi ajutati, din cand in cand, de catre profesori si parinti ar fi mult mai bine, nu sa ne cautam singuri poze pe care nu le gasim pe internet. Multumim si felicitari !

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5