Femeie, în jur de 35 de ani, găsită înecată în lacul din Bistrița! Nu s-a mai putut face nimic

În această dimineață, polițiștii din cadrul Poliției municipiului Bistrița au fost sesizați cu privire la faptul că o persoană se află în stare de inconștiență în zona unui lac din Bistrița. În urma intervenției echipelor de salvare, polițiștii au identificat persoana ca fiind o femeie de 29 de ani, din municipiu, fiind totodată constatat decesul acesteia.
În acest caz a fost dispusă necropsia, care va stabili cu exactitate cauza decesului. Polițiștii Biroului de Investigații Criminale din cadrul Poliției municipiului Bistrița continuă cercetările în cadrul unui dosar penal întocmit cu privire la infracțiunea de ucidere din culpă, a anunțat IPJ BN.
***
Echipajul C2 cu medic de la Serviciul de Ambulanță Județean Bostrița-Năsăud a intervenit duupă ce la o persoană a fost găsită în lacul Bistrița. La fața locului au intervenit și echipaje ISU și un echipaj de poliție. Persoana de sex feminin a fost scoasă din apa, are in jur de 35 ani. Din păcate a fost declarată decedată la locul solicitării. Nu s-a impus începerea manevrelor de resuscitare.
Foto: SAJ BN

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5