FILExpo s-a deschis! Centru comercial cu 90% produse românești, la Bistrița!

Astăzi a avut loc evenimentul de deschidere a centrului comercial “FilExpo” din Bistriţa, preşedintele Consiliului Judeţean-Emil Radu Moldova, prefectul Stelian Dolha, deputatul Bogdan Ivan, preşedintele CCI BN – Vasile Bar fiind printre cei care au dat curs invitaţiei antreprenorilor bistrițeni.

„Dezvoltarea județului nostru se face la intersecția dintre mediul privat și cel public, iar când investitorii sunt locali, știi că ești pe drumul cel bun. FilExpo Centru comercial & office, cel mai nou centru comercial al Bistriței, este un astfel de exemplu, o investiție de familie, realizată cu suflet și capital 100% românesc din Poarta Transilvaniei Bistrița-Năsăud.
Felicitări familiei Filip, pentru conceptul complex al investiției, așa cum transmite și sloganul, aici găsind totul pentru casa ta.
Mult succes și la cât mai mulți bistrițeni, care să vă treacă pragul”, a transmis preşedintele Emil Radu Moldovan.

“Familia Filip a avut o inițiativă foarte bună de a pune la dispoziția bistrițenilor un loc unde să se poată bucura de mai multe servicii în același spațiu. Mă bucur în mod special pentru că s-au gândit să încurajeze comercializarea produselor autohtone și ne pun la dispoziție, în mare parte, marfă românească, fie că este vorba despre produse alimentare sau obiecte realizate manual, chiar prin amenajarea unui raion cu produse 100% româneşti.”, a declarat prefectul Stelian Dolha.

"Centru comercial cu 90% produse românești, la Bistrița! O investiție cu capital local 100%, a unei foarte harnice familii de antreprenori bistrițeni!
Mi-a crescut inima când am văzut produse alimentare din Bistrița-Năsăud și textile, mase plastice, jucării și sticlărie, produse în Târgu Jiu sau Constanța pe rafturile centrului comercial FilExpo.
Și mai mult m-a bucurat entuziasmul lui Ovidiu, investitorul și managerul FilExpo, de a promova atât de mulți producători români! Încă mai sunt români care iubesc România și eu unul încep să cred din ce în ce mai mult că iubind România din toată ființa vom începe schimbarea de mentalitate la care visăm de zeci de ani: să credem că și noi putem reuși!
Și cu o emoție și acțiune comună între oameni din mediu privat, administrație, mediu politic si fiecare român care își iubește țara, vom reuși să ne recăpătăm încrederea în noi și în România.
Din nou, felicitări familiei Filip pentru susținerea produselor locale și românești si vreau să știți că sunt și voi fi 100%, cu tot ce pot, în sprijinul antreprenorilor si capitalului românesc!", a precizat deputatul Bogdan Ivan, într-o postare pe pagina de facebook.

Comentarii

30/07/21 12:25
Din cartiere

Si-i aici... cum bagi mana ... pe stanga !

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5