Finala Cupei României – faza judeţeană

Voinţa Mărişelu – Eciro Forest Telciu 7-2 (3-0)

Sâmbătă, 5 iunie, de la ora 11, pe cocheta bază sportivă din Romuli, cea mai frumoasă din judeţul nostru, s-a disputat finala Cupei României, faza judeţeană, între echipele Voinţa Mărişelu, campioana Ligii a IV-a, şi Eciro Forest Telciu.

Campionii au demonstrat încă o dată că nu întâmplător, şi la distanţă mare de puncte, au câştigat campionatul, dovadă că şi la această finală aceştia au fost net superiori adversarilor la toate capitolele. Iată că, după mulţi ani, mai precis în 1997, o altă echipă – Heniu Prundu Bârgăului – reuşea eventul, iată că ei i se alătură şi Voinţa Mărişelu, o echipă formată din jucători tineri, dornici de afirmare şi în Liga a III-a.

Partida a fost condusă exemplar de Claudiu Ştefănuţ din Năsăud - la centru, ajutat la cele două linii de Paul Tămaş şi Mihai Ungur, ambii din Bistriţa. Obs. AJT – Titus Feier, Bistriţa.

Marius Pop: „O mare parte a acestui dublu succes, întâlnit atât de rar, i se datorează şi fostului antrenor-jucător al acestei echipe – prof. Aurel Şomotecan, căruia îi mulţumim pe această cale. Cu acest prilej, noi, toată echipa, facem un apel către Primăria Mărişelu de a ne susţine şi pe viitor”.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5