FLOAREA PLEȘ ȘI VOLUMUL DIALOGURI CONTEMPORANE

                 Trudind în slujba societății năsăudene, d-na Floarea Pleș, de profesie economist, președinta Societății ASTRA- oraș Năsăud, a scos de curând o carte DIALOGURI CONTEMPORANE (Ed. ECOU TRANSILVAN, 2019 ), volum riguros ordonat în șase capitole, cu referiri sumare la date biografice personale, dar mai pe larg la activitățile desfășurate în cadrul organizației pe care o conduce.

Năsăudul și năsăudenii fiind ținta acestei scrieri prin care dovedește iubirea pentru plaiurile natale, autoarea luptă pentru emanciparea maselor, tendință specific astristă, dar și cu puternic sens creștin.

Frumos prefațată de către d-l prof. Mircea Daroși, redactorul șef al revistei ASTRA NĂSĂUDEANĂ, domnia sa subliniază astfel valoarea ei: ”Cartea de față... purtând amprenta unui talent autentic, care se remarcă prin simț narativ, putere de evocare și expresivitatea limbajului” ... ”Fraza coerentă și cursivă dă culoare și sens actului său creator. Este dovada unui exercițiu pe care îl practică de mulți ani.” (pag. 5).

Frumos ilustrată, cartea oglindește rodul muncii unui om care s-a dăruit în întregime semenilor, pentru care motiv i s-a conferit de curând titlul de CETĂȚEAN DE ONOARE AL ORAȘULUI NĂSĂUD.

Felicitând-o călduros pentru munca depusă, subliniem faptul că doamna Pleș este un exemplu de dăruire pentru contemporani și urmași.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5