Formează-te ca un profesionist!

Camera de Comerţ şi Industrie Bistriţa-Năsăud în calitate de beneficiar, implementează proiectul strategic “Mobilitate şi Inovare pentru Ocupare-MOVE”, finanţat din Fondul Social European prin Programul Operaţional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007 – 2013.Proiectul îşi propune creşterea gradului de ocupare pe piata muncii a persoanelor fără loc de muncă, în special a şomerilor de lungă durată din Regiunea Centru şi Regiunea Nord-Vest în urma participării la un program integrat de servicii de ocupare personalizate şi inovatoare.

Cursurile ofertate sunt:

COMPETENŢE INFORMATICE – nivel iniţiere (50 ore)
COMUNICARE IN LIMBA GERMANA - nivel iniţiere (52 ore)
COMUNICARE IN LIMBA ENGLEZA – nivel iniţiere (52 ore)
LACATUS MECANIC – nivel specializare

Furnizarea de servicii de formare profesională este ţintită pe cererea de ocupare imediată, şi în acelaşi timp, pe tipul de pregătire adecvată abilităţilor participanţilor, cursurile fiind organizate ulterior parcurgerii tuturor etapelor de consiliere profesională.

Pentru relaţii suplimentare vă stăm la dispoziţie la sediul Camerei de Comerţ şi Industrie Bistriţa- Năsăud, din str. Petre Ispirescu, Nr. 15A tel./fax: 0263-230640; 0263-210038 ; http://www.move-fse.ro

Persoane de contact:
Cristina Codău – Expert formare profesională continuă - mobil: 0733900210

Comentarii

09/06/15 10:42
Cititor

In sfarsit, cei de la APIA, si-au revenit si au luat in considerare si faptul ca ”fermieri activi ” sunt totusi si cei care NU AU ANIMALE , dar isi muncesc terenurile pe care le au ca ”PASUNI SI FANETE” si productia lor este fanul pe care-l valorifica prin vanzare, celor care au animale dar n-au terenuri ( de exemplu ) sau celor care nu au asigurat suficient nutret pentru gospodariile proprii ...
Este o masura buna, ca sunt subventionati si acesti fermieri, pentru ca astfel, or sa-si lucreze terenurile si se va preveni ”impadurirea” ori acoperirea acestora cu vegetatie anuala. Alta este situatia celor care nu-si lucreaza terenurile, nu si le curata de vegetatie ori si le lasa in paragina, dar cer bani de la APIA.
Nu stiu cum se va face dovada faptului ca la toamna, trebuie sa duca documente , prin care sa arate la APIA ca si-au vandut ( comercializat ) fanul... Poate explica cineva cum anume, ca taranii nu fac tot felul de forme... Ei, efectiv cumpara nutretul fie gata facut ( cosit, uscat si facut capite sau clai ) fie prin vanzarea ierbii inainte de cosire , celor care-si cosesc si-si prelucreaza ei personal fanul ( cumparatorii ) . Problema este ca terenurile trebuiesc lucrate si nu lasate in paragina.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5