FOTBALUL BÂRGĂUAN A LUAT VACANŢA DE IARNĂ

Cu toate că iarna a venit pe neaşteptate, duminică 23 noiembrie 2008 s-a desfăşurat etapa a 16-a din campionatul Ligii a IV-a, ultima din acest sezon. Meciul dintre Minerul Rodna şi Heniu Prundu Bârgăului a fost singurul amânat, din cauza stratului gros de zăpadă dela poalele masivului a cărui nume poartă şi echipa din localitate. Heniu a rămas în continuare pe locul 7, în clasament, acumulând 23 de puncte şi un golaveraj de 34 la 26.

Pe locul 1 şi campioană de toamnă este echipa Voinţa Livezile, cu 40 de puncte şi un golaveraj de 44 la 11, urmată de Progresul Năsăud cu 26 de puncte şi Voinţa Cetate cu 23 de puncte. Echipa din Livezile a fost învingătoare şi în ultima etapă, după un joc dramatic, în derbyul cu Voinţa Mărişelu (2-1), având mari şanse de cucerirea titlului la sfârşitul returului, din vară.

Echipa Heniu Prundu Bârgăului se află în posibilă ascensiune, sperând să prindă un loc cât mai fruntaş în clasamentul Ligii a IV-a. Hibernarea fotbaliştilor este bine venită, pentru toate echipele, dar nu durează prea mult.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5