Fraţii din Nimigea cu destin tragic! Beniamin a murit, la doar 21 de ani, în dreapta fratelui, ce conducea maşina spre autocarul de Germania ! Şoferul de 19 ani avea permis de două luni ! Vestea a ajuns ca o bombă peste familia cu 11 copii

Doi fraţi din Nimigea şi un destin tragic ! Beniamin a murit la doar 21 de ani, în dreapta fratelui Daniel, ce conducea maşina spre autocarul de Germania ! Şoferul de 19 ani a ajuns în spital ! Vestea a ajuns ca o bombă peste familia cu 11 copii.
Se pare că viteza este cea care a făcut ca pur şi simplu maşina să zboare de pe carosabil, să intre într-un cap de pod și apoi într-un pârâu, tânărul şofer din Nimigea de Jos, Daniel Lup, la doar 19 ani ( după două luni ce şi-a luat permisul), neavând experienţă mare la volan, pierzând controlul maşinii roşii marca Golf 4. Fratele său Beniamin (21 de ani) nu a mai avut nici o şansă să iasă viu din maşina făcută praf. Șoferul, conștient, însă cu sufletul zdrobit, se află la UPU Bistrița. Se pare că Daniel se grăbea să ajungă în Bistrița, la autocarul de Germania, unde la fel ca mii de conjudeţeni şi-a găsit un loc de muncă, iar fratele urma ca apoi să aducă maşina acasă.
La doar câţiva kilometri de casă Beniamin s-a despărţit de toţi cei dragi pentru totdeauna: de mama, de tata ( șofer profesionist pe TIR) şi de ceilalţi 10 frați.
..............................
Un tânăr de 21 de ani şi-a pierdut viaţa în accidentul de la Mintiu, produs în această dimineaţă, după ce maşina a intrat într-un cap de pod. "Din păcate, în ciuda eforturilor depuse de către echipajele medicale, organismul bărbatului în vârstă de 21 de ani nu a răspuns manevrelor de resuscitare, astfel s-a declarat decesul la fața locului. Cealaltă victimă (bărbat), în vârstă de 19 ani a fost transportată la spital pentru continuarea investigațiilor medicale. Autoturismul a fost găsit de către pompierii militari într-un pârâu la marginea drumului", a transmis Cristina Răcilă, purtător de cuvânt al ISU BN.

La faţa locului au fost trimise un echipaj de terapie intensivă mobilă,un echipaj de prim ajutor şi o autospecială a pompierilor.Echipajele ajunse la fața locului au găsit două victime, dintre care una încarcerată și în stop cardiorespirator și cealaltă conștientă. Victima conștientă a fost predată echipajului TIM pentru evaluare, iar în scurt timp a fost extrasă şi victima încarcerată.

Poliţiştii rutieri fac cercetări pentru a stabili condiţiile în care a avut loc accidentul.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5