Beclean

Gata să lucreze în comerț

20 de șomeri au șansa să-și găsească un rost pe piața muncii, ca lucrători în comerț, după de vor susține astăzi, examenul în măsură să le certifice pregătirea profesională urmată gratuit pe parcursul a zece săptămâni, în perioada 20 mai – 29 iulie.

Evaluarea va avea loc la centrul din Beclean al Agenției Județene pentru Ocuparea Forței de Muncă, ca o măsură activă de reorientare profesională, prevăzută de Legea 76/2002.

În teritoriu, persoanele fără ocupație aflate în evidențele instituțiilor de profil se pot adresa Agenției din Beclean dacă sunt interesate de o posibilă recalificare în măsură să le dea o meserie și o diplomă cu care să se descurce în viață; cursurile se organizează fără costuri din partea beneficiarilor (șomeri indemnizați sau neindemnizați) ori de câte ori se strange destulă lume cât să formeze o grupă. Până acum, s-au reorientat în acest fel cei ce aveau să devină între timp insatalori pe sectorul apă și gaz, operatori pe calculator, bucătari, dulgheri sau lucrători în comerț.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5