George Simion a anunțat, la Bistrița, că își propune să fie vocea românilor de pretutindeni în Parlamentul European

George Simion și-a lansat joi, 28 februarie,în județul Bistrița-Năsăud, candidatura independentă la alegerile europarlamentare. Simion a anunțat la Bistrița că își propune să fie vocea românilor de pretutindeni în Parlamentul European și că va lupta pentru drepturile acestora.
„Suntem conștienți că nu putem realiza lucruri mari cu oameni mici. Pentru că avem o Românie mică și pentru că trecutul mă obligă să duc la alt nivel și până la capăt lupta pentru o Românie MARE, îmi asum să lucrăm la Bruxellesacele soluții pentru prezentul și viitorul demn al românilor de pretutinde-ni’’, a declarat George Simion, candidat independent.
La eveniment au participat fostul senator Dorin Dobra, preotul parohiei Sîngeorz-Băi, Ioan Băndean, președintele Asociației Culturale Ginta Latină, Traian Șorecău, oameni de cultură, istorici, tineri basarabeniși unioniști din județul Bistrița-Năsăud.
Sub sloganul „ROMÂNIA MARE ÎN EUROPA”, George Simion își propune să lupte în ParlamentulEuropean pentru drepturile românilor din Covasna și Harghita, pentru comunitățile istorice ale României și pentru Unirea cu Basarabia. De asemenea, Simion susține că în Parlamentul de la Bruxelles va fi o vocea românilor de pretutindeni, nu a partidelor politice.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5