Gloria, învinsă de Corvinul, în primul meci de baraj! Adrian Falub: Jucătorii au o datorie în faţa bistriţenilor! Nu vreau să ne predăm la Hunedoara

De mai bine de un deceniu, tribunele stadionului Jean Pădureanu nu au mai fost atât de pline de suporteri, iubitori ai sportului, tineri şi vârstnici deopotrivă. Ploaia nu i-a împiedicat pe fani să vină la stadion, din întreg judeţul. Publicul a fost la înălţime, echipa le-a răma datoare.
CS Gloria 2018 Bistriţa-Năsăud a fost învinsă, 1-2 (0-2), de FC Corvinul 1921 Hunedoara, golul formaţiei nostre fiind înscris în minutul 88 de Antonio Manolache.
Antrenorul principal Adrian Falub a recunoscut că echipa Corvinului merita Victoria după jocul prestat.

„Au fost mai buni. Dacă aş face o analiză, aş scoate primele 30 de minute, pentru că noi am fost jenanţi, penibili, nu am existat. Trei atacanţi ai Corvinului au jucat singuri, din orice degajare de portar era ocazie de gol. Ultimele 60 de minute au fost mult mai echilibrate. Ne-am pierdut organizarea şi în defensivă şi în ofensivă. Nu am reuşit să câştigăm niciun duel cu atacanţii adverşi. Victoria Corvinului a fost meritată”, a spus Falub.

Antrenorul Gloriei a menţionat că nu este supărat pe jucători, nu sunt responsabili ei, ci el însuşi.

„Am reuşit să marcăm un gol care ne ţine încă în viaţă, la 2-0 era dificil. Dacă avem valoare şi suntem echipă bună, putem câştiga. Returul pare un meci dezechilibrat, dacă analizăm meciul de astăzi. Dacă analizăm după tot campionatul, avem şi noi şansa noastră. Cred în şansa noastră, cred că putem fi în joc. Îmi pare foarte rău pentru lumea care a venit, noi am aprins o făclie în oamenii aceştia care trăiau cu nostalgia şi amintirea unei Glorii care a jucat bine şi a făcut lucruri bune aici, a jucat în Cupele Europene. Nu ne-am ridicat la nivelul oamenilor care au venit la stadion. Dacă trebuie să mor la meciul care urmează, vreau să mor în picioare, să mă lupt. Acesta e spiritul meu, acesta e felul meu de a fi, nu vreau să mă predau. Jucătorii trebuie să se remonteze, au o datorie în faţa oamenilor din Bistriţa care ne-au creat nişte condiţii foarte bune, care au crezut în noi, care ne-au respectat întotdeauna şi cărora le suntem datori”, a mai spus Adrian Falub.

Astăzi, a fost reluată pregătirea, pentru partida de sâmbătă, ora 17.30 de la Hunedoara.
Luptăm până la final!

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5