Homosexuali şi lesbiene, acasă, nu în spaţiul public

Deputatul Remus Cernea, cel cu părul strâns coadă la spate vine cu o năzdrăvănie, pentru a ieşi în evidenţă cu o iniţiativă şoc, un proiect de lege privind reglementarea parteneriatului civil între persoanele de acelaşi sex, cu alte cuvinte să se dea undă verde căsătoriilor între bărbaţi şi căsătoriile între femei. Politicianul Puiu Haşoti pe care personal nu-l apreciez ca politician, are o reacţie firească. „Homosexualii sunt oameni bolnavi. Homosexualitatea nu este o stare firească, nu este o relaţie naturală.”
Asociaţia „Accept” sare pe PNL şi doreşte sancţionarea „neântârziată” a lui Puiu Haşoti. „Declaraţia potrivit căreia persoanele de orientare homosexuală sunt bolnave este scandaloasă, inacceptabilă şi intră sub incidenţa legii”, a afirmat directorul executiv Accept, Florin Buhuceanu, care a spus că va depune o plângere la Consiliul Naţional pentru Combaterea Discriminării.
Oare care este rolul familiei, care este scopul ei în societate? Vreunul dintre dv. dragi cititori, ar accepta să aibă o fată lesbiană care doreşte să se căsătorească cu o altă lesbiană? Sau un băiat homosexual, care vrea să se căsătorească cu un homo? Libertatea umană are nişte limite, nişte îngrădiri, ea nu poate fi absolută, de pidă, eu nu pot să-ţi dau una în cap, aşa, că sunt liber, nu se poate, sunt limitări ale libertăţii individuale şi de grup, altfel societatea n-ar mai exista în haosul generalizat.
Curioasă este şi ieşirea în public a purtătorului de cuvânt al PSD, Cătălin Ivan, care arată că declaraţia lui Haşoti este „disproporţionată şi regretabilă”. Nimic despre valorile familiei creştine. Totul pentru voturile homo.
Sunt instincte primare nefireşti, sunt impulsuri primitive necontrolate care aduc grave prejudicii în special procesului educaţional normal al copiilor. Sunt stări nefireşti, nu sunt relaţii naturale. Trebuie totuşi să avem o anumită toleranţă faţă de ei, atâta vreme cât stau în cercul lor restrâns şi nu fac valuri în spaţiul public. În cazul contrar, societatea sănătoasă trebuie să se apere.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5