Hrana pentru câini de la PetVet – o alegere bună de fiecare dată

Deținătorii de animale de companie știu cât de mofturoase pot fi acestea în privința mâncării. Știu, de asemenea, că nu este ușor să aleagă hrana potrivită pentru ele, însă sunt conștienți totodată că nu le pot hrăni cu resturile mâncării lor. Ca urmare, ei sunt nevoiți să caute cele mai bune magazine, de unde să se aprovizioneze periodic cu produse de calitate.

Mulți proprietari de animale își fac aprovizionarea din cadrul unuia dintre cele mai apreciate magazine online de pe piață, petvet-shop.ro, susținând că hrana umedă de la PetVet este singura pe care animalul lor de companie o agreează și, pe deasupra, are un preț accesibil. Desigur, în portofoliul PetVet Shop există o diversitate de mâncare pentru căței și pisici, atât umedă, cât și uscată, de la branduri de renume în domeniu – un alt motiv pentru care magazinul este atât de vizitat.

Cum nu ne putem concentra atât asupra pisicilor, cât și asupra câinilor, în același timp, în prezentul articol ne îndreptăm atenția către cea din urmă categorie și îți prezentăm motivele pentru care merită să achiziționezi mâncare pentru aceasta de pe petvet-shop.ro.

Hrana pentru câini de la PetVet – motive pentru care blănoșii o adoră

Dacă ar putea vorbi, câinii ar spune probabil că motivul pentru care adoră mâncarea umedă pe care stăpânii o achiziționează de la PetVet Shop este pentru că are un gust absolut delicios și o consistență perfectă.

Proprietarii au însă alte motive pentru care le oferă blănoșilor lor produsele alimentare cumpărate de pe site-ul companiei:

  • acestea provin de la branduri de top (Julius K9, Sanimed, Pamax, Elmubas Iberica, Nestle, Oasis, Bon Appetit, Mytho, Pro Plan etc), reprezentând combinația corectă de proteine cu valoare biologică ridicată, minerale și vitamine, care contribuie la menținerea unei musculaturi perfecte, ajutându-l în același timp pe micul patruped să-și atingă potențialul genetic;
  • atât gama dedicată hranei umede pentru câini cât și cea dedicată hranei uscate sunt caracterizate de o mare varietate de sortimente în ceea ce privește conținutul, de la mâncare pe bază de carne de pui și pește, până la cea pe bază de carne de mistreț, iepure și rață;
  • fiind realizată de cei mai renumiți producători din domeniu și selectată cu mare atenție de specialiștii de la PetVet Shop, hrana conține toți nutrienții de care patrupedul are nevoie pentru o dezvoltare armonioasă;
  • achiziția este însoțită de servicii excelente de consiliere, clienții primind sfaturi din partea medicilor veterinari PetVet Shop cu privire la cel mai potrivit sortiment de hrană pentru nevoile câinilor lor, în funcție de rasă, vârstă, talie și alți factori decisivi.

După cum am spus și anterior, compania comercializează și o gamă specială de mâncarea uscată pentru câini. Așadar, ai de unde alege!

Specialiștii atrag însă atenția asupra faptului că o alimentație echilibrată presupune o combinație între cele două tipuri de mâncare. Pe de-o parte, cea umedă le asigură câinilor un tranzit intestinal mai ușor și scaune regulate, pe de altă parte, cea uscată îi ajută să-și întărească dinții și contribuie la creșterea nivelului de energie, printr-o stimulare continuă a sistemului digestiv.

PetVet Shop – mâncare premium pentru patrupezi, liniște și fericire pentru stăpâni

Specialiștii magazinului online PetVet Shop susțin că cea mai bună hrană umedă sau uscată pentru câini trebuie aleasă în funcție de vârsta acestora și ținând cont, în același timp, de sensibilitățile, alergiile sau problemele digestive pe care le au.

În afară de aceste aspecte, ei le recomandă stăpânilor să testeze mai multe produse, până când descoperă sortimentul preferat al cățelușului, iar atunci când mofturoșii au decis care este tipul de conservă sau pliculeț preferat, să se aprovizioneze serios.

PetVet Shop dispune de mâncare din categoria premium și super-premium, dar și de produse dietetice (pentru câinii cu un regim alimentar special) și profesionale (pentru campioni).

Testează produsele comercializate pe site-ul companiei, observă care sunt preferatele prietenului tău blănos și răsfață-l cu cea mai delicioasă și irezistibilă mâncare!

Comentarii

15/02/20 10:10
cititor

DAAAA.... " hrana pentru caini si pisici "... pe care nu le mananca nimeni !
Ce dr.acu pun in ele, sau din ce sunt facute, ca efectiv cainii nici nu se uita la ele, decat numai daca nu mai au absolut nimic de mancat ... dupa vre-o saptamana de foame .

06/03/20 09:27
cititor

Hrana pe care s-o mancati voi ... ca la caini nu le trebuie .

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5