Încep negocierile pentru cumpărarea stadionului "Jean Pădureanu". Ioan Turc: Sunt optimist!

Primarul municipiului Bistriţa, Ioan Turc, a anunţat că administraţia municipală a finalizat evaluarea proprie cu privire la achiziţionarea stadionului municipal "Jean Pădureanu", iar de săptămâna viitoare se vor purta discuţii cu lichidatorul judiciar Vasile Urs.

"Eu sunt optimist cu privire la rezultatul acestor discuţii, pentru că, în primul rând, nu poate fi realizat nimic pe amplasamentul stadionului, adică nimic altceva decât tot teren de sport, bază sportivă. Cei care poate vedeau la un moment dat blocuri trebuie să ştie că acest lucru nu se poate. În aceste condiţii, cine altcineva în afară de municipalitate ar fi dispus să investească. Consider că toate lucrările care se fac pentru sport, agrement, sunt investiţii. Sper ca în scurt timp să-i putem înştiinţa pe bistriţeni că ceea ce a fost odată a lor a redevenit a lor", a declarat primarul Ioan Turc.
Potrivit acestuia, plata va fi făcută dintr-un credit pe care în va face Primăria Bistriţa, pentru că veniturile proprii ale municipalităţii vor merge spre realizarea de investiţii, cofinanţări ale proiectelor europene etc.

Comentarii

15/07/22 12:11
Gica contra

Adica acolo vor merge o parte din banii nostri publici !

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5