A început turnarea asfaltului între Bistriţa şi Năsăud!

„Se toarnă asfalt pe drumul dintre Bistrița și Năsăud, iar zilele următoare va începe și asfaltarea drumului de la Năsăud spre Salva și Beclean. Chiar dacă a durat mult mai mult decât mi-am dorit, asfaltarea primelor două tronsoane din DN 17C și DN 17D este o realitate deja!

Condițiile de trafic sunt mai dificile în această perioadă, dar odată cu finalizarea lucrărilor de modernizare a celor două tronsoane de drum, până la finalul anului, vom avea condiții mai bune de trafic între Bistrița, Năsăud și Beclean”, transmite preşedintele Consiliului Judeţean, Emil Radu Moldovan.

         În fapt, contractul de „Ranforsare sistem rutier a sectorului de drum DN 17 C km 9+020 - 26+050", de la Dumitra la Salva, a fost adjudecat de SC DIFERIT SRL din Cluj-Napoca. Lucrările prevăzute se efectuează în funcţie de sistemul rutier existent, inclusiv lucrări de reciclare in situ. Valoarea estimată, la data lansării procedurii de achiziţie, era estimată la peste 13 milioane lei, fără TVA.

Pentru DN 17 D, lucrările de ranforsare a sistemului rutier pe sectorul de drum de la km 0+0750-21+660, adică de la ieşirea din Coldău până la Salva, vor fi executate de Strabag. La debutul licitaţiei, valoarea contractului era estimată la 21,6 milioane lei (fără TVA).  

Comentarii

30/08/16 19:30
vasilemaria

Va felicit! Va doresc multa putere si realizari pentru viitor. Era un tronson depasit, dar cu oameni minunati si bine intentionati se pot face multe. ARadu Muresan si echipa au demonstrat pentru Bistrita-Nasaud.Promit sa fac o vizita pe meleagurile natale ale sotului cat mai reped. Mii de multumiri!

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5