Licitaţii încheiate pentru tronsoanele de drum naţional Dumitra-Salva şi Beclean-Salva

Firmele DIFERIT şi STRABAG vor executa lucrările de modernizare pe primele tronsoane din DN 17 C şi DN 17 D, a anunţat preşedintele Consiliului Judeţean Bistriţa-Năsăud, Emil Radu Moldovan.
Potrivit acestuia, în urma discuţiilor avute cu ing. Eugen Cecan, directorul regional al Direcţiei Regionale Drumuri şi Poduri Cluj, dar şi cu managementul CNADNR, alte două tronsoane vor fi scoase la licitaţie săptămâna viitoare.
***
Astfel, contractul de „Ranforsare sistem rutier a sectorului de drum DN 17 C km 9+020 - 26+050", de la Dumitra la Salva, a fost adjudecat de SC DIFERIT SRL din Cluj-Napoca. Lucrările prevăzute se efectuează în funcţie de sistemul rutier existent, inclusiv lucrări de reciclare in situ. Valoarea estimată, la data lansării procedurii de achiziţie, era estimată la peste 13 milioane lei, fără TVA.
În prezent, pe DN 17 C, între Bistriţa şi Năsăud sunt executate lucrări de reparaţii provizorii, pentru a condiţii de traffic ceva mai bune. Pentru Dealul Târgului, documentaţia tehnică va prevedea câte două sensuri pe banda de urcare.

Pentru DN 17 D, lucrările de ranforsare a sistemului rutier pe sectorul de drum de la km 0+0750-21+660, adică de la ieşirea din Coldău până la Salva, vor fi executate de Strabag. La debutul licitaţiei, valoarea contractului era estimată la 21,6 milioane lei (fără TVA).

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5