Înotători de la CS Tibi Bistriţa, la concurs în Austria

Un lot de înotători de la Clubul Sportiv Tibi Bistriţa va participa la a 43-a ediţie a Competiţiei Internaţionale de Nataţie Speedomeeting care se va desfăşura în oraşul Wels din Austria, în perioada 23-24 mai 2015.

Oraşul Wels este înfrăţit cu Bistriţa, iar deplasarea se face în cadrul proiectului “Înotul – punte de legătură între oraşele înfrăţite Bistriţa şi Wels”, proiect cofinanţat din bugetul local al municipiului Bistriţa pe anul 2015.

“Este un concurs tradiţional, foarte puternic, cu largă participare internaţională, ajuns la a 43-a ediţie. La ediţia de anul trecut au participat peste 750 de sportivi din 12 ţări. Sperăm să facem cunoscut prin rezultate oraşul nostrum”, precizează preşedintele clubului bistriţean, Tiberiu Horgos.

De altfel, sportivi ai clubului bistriţean s-au întors recent de la concursul internaţional de înot Cupa Mureş şi Memorialul “Tóth Páll József” ediţia XXII-a, concurs la care au participat sportivi de la 26 cluburi din ţară, Ungaria şi Slovacia.

Clubul a avut înscrişi 23 de sportive, dintre care au participat 20. Nu mai puţin de 10 medalii au cucerit înotătorii bistriţeni, şi anume 3 de aur, 5 de argint şi 2 de bronz, prin Ştefan Ropan, Carla Bora, Robert Popescu, Cătălina Moldovan şi Sorana Gherman.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5