Instantaneu cu Super-Simo (Simona Halep). Prefectul Ovidiu Frenţ, în galeria României la meciul din Cehia: Mai avem un pas!

România s-a calificat în semifinalele Fed Cup, după o victorie memorabilă a perechii Irina Begu / Monica Niculescu în faţa cuplului Barbora Krejcikova / Katerina Siniakova, în setul decisiv al meciului al cincilea, de dublu, 6-7(2), 6-4, 6-4. Simona Halep a contribuit cu două victorii la simplu. România a eliminat deţinătoarea trofeului, Cehia, cu scorul general de 3-2, administrându-i prima înfrângere în Ostravar Arena începând din 2011 - anul care marchează startul dominaţiei Cehiei în competiţia pe naţiuni a tenisului feminin.

Echipa de tenis a României a avut o adevărată galerie la Ostrava, între susţinători au fost şi mai mulţi bistriţeni, printre care şi prefectul Ovidiu Frenţ. 

"Uh... a fost într-adevăr foarte greu...dar Super-Simo a demonstrat cine e fosta și, cred, viitoarea numărul 1 a tenisului mondial, deși Karolina Pliskova a jucat extraordinar! Am bătut Cehia, favorita competiției, la ea acasă! Ne-am calificat în semifinala Fed Cup! Bravo echipei României!", a scris Ovidiu Frenţ.  

 Semifinalele Fed Cup se vor disputa pe 20 și 21 aprilie, România jucând împotriva Franţei. Finala are loc pe 9 şi 10 noiembrie.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5