Intervenţii ISU

*Două autospeciale de intervenţie cu apă şi spumă din cadrul Detaşamentului de Pompieri Bistriţa au fost solicitate să intervină pentru lichidarea unui incendiu produs la o anexă gospodărească din localitatea Dumitriţa.
În momentul sosirii la locul evenimentului, pompierii militari au constatat că ardea mocnit fânul din fânar. S-a intervenit cu două ţevi de înaltă presiune şi materiale de primă intervenţie pentru localizarea şi lichidarea incendiului. Intervenţia a durat aproximativ 20 de minute.
,,În urma incendiului, au ars aproximativ 100 kg de fân şi a fost afectată o altă cantitate de aproximativ 1000 kg fân. A fost salvat grajdul în care s-a produs incendiul şi a fost împiedicată propagarea flăcărilor la casa de locuit din apropiere. Cauza probabilă a incendiului a fost stabilită ca fiind fumatul în locuri neprotejate corespunzător”, ne-a declarat purtătorul de cuvânt ISU BN, plutonierul Marius Rus.

*O autospecială de intervenţie cu apă şi spumă din cadrul Detaşamentului de Pompieri Bistriţa s-a deplasat de urgenţă, pe strada Libertăţii din localitate, pentru lichidarea unui incendiu produs în bucătăria unei case de locuit.
La sosirea echipajului, pompierii militari au constatat că o scurgere de gaz a produs un incendiu în spatele aragazului, care s-a extins ulterior la mobilierul bucătăriei.
,,S-a trecut la oprirea alimentării cu gaz a aparatului de gătit apoi, cu o ţeavă de înaltă presiune, incendiul a fost lichidat. În urma incendiului, s-a deteriorat mobilierul bucătăriei şi s-a afumat peretele din spatele aragazului”, a precizat purtătorul de cuvânt ISU BN, plutonierul Marius Rus.

Comentarii

25/09/12 00:09
ionut

astazi24.09.2012 doua case au ars in localitatea Borleasa jud.B-N,in urma unui scurt circuit electric

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5