Ioan Oltean: Am avut impresia că PDL se sinucide

Secretarul general al Partidului Democrat Liberal, deputatul Ioan Oltean, a declarat, în cadrul şedinţei de constituire a Comisiei pentru Muncă a formaţiunii, că, la un moment dat, a crezut că partidul “se sinucide” prin măsurile de reformă pe care le-a adoptat.

“Nu vă ascund că, la un moment dat, aveam impresia că ne sinucidem, că măsurile pe care noi le luăm, că reforma pe care noi o propunem pentru a fi implementată e o reformă care va duce la sfârşitul PDL. Nepopularitatea reformei, neatractivitatea ei era atât de mare încât numai un curaj nebunesc îţi trebuia să ai ca să o implementezi într-un moment atât de dificil”, le-a spus Ioan Oltean celor peste 400 de delegaţilor.

Liderul PDL a precizat că, Guvernul Boc şi PDL şi-a asumat cea mai mare responsabilitate din 1989 încoace, prin reformarea sistemului social. “Guvernul Boc şi PDL şi-au asumat cea mai mare responsabilitate post-decembristă. Nicio altă formaţiune politică de atunci şi până acum, şi nici de acum încolo nu a avut curajul de demara o politică şi o reformă atât de profundă într-un domeniu atât de important cum este cel al muncii şi al protecţiei sociale şi într-un moment extrem de nepotrivit, de criză economică profundă”, a punctat deputatul Ioan Oltean.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5