Ioan Oltean: Premierul va face o remaniere guvernamentală după aplicarea măsurilor de austeritate

După aplicarea măsurilor de austeritate, premierul Emil Boc va dispune o remanierea guvernamentală a declarat vicepreşedintele PDL Ioan Oltean, vineri, în cadrul unei conferinţe de presă.

Oltean a sugerat că remanierea guvernamentală ar viza miniştri care nu au confirmat până acum. El a spus că unul dintre miniştrii de care el, personal, e nemulţumit, este deţinătorul portofoliului Muncii, Mihai Şeitan.

,,Imediat după ce se adoptă aceste măsuri va fi făcută o remaniere guvernamentală. Dar nu acum, nu astăzi, nu mâine, ci după, pentru că sunt mulţi miniştri care nu au confirmat. Nu discut neapărat de domnul Şeitan. Sunt mulţi. E mai puţin important dacă sunt doi sau trei miniştri. Vă spun la modul serios şi am spus-o şi premierului. Imediat, după adoptarea acestor măsuri premierul va trebui să facă o remaniere guvernamentală, şi o va face”, a declarat vicepreşedintele PDL Ioan Oltean.

În opinia lui Oltean, putem vorbi de un nou Guvern doar în 2012, în schimb se ia în calcul până la sfârşitul lunii iunie, formula unui guvern înnoit.

,,Un Guvern nou vom avea în 2012, în schimb vom avea până la sfârşitul lunii iunie, începutul lunii iulie, un guvern înnoit. Nu ştiu dacă un guvern mai suplu, dar cu certitudine, unii dintre miniştri vor fi mai tineri, pot să se mişte mai bine", a precizat Oltean.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5