Ioan Peteleu: PNL este singurul partid din România care se bucură de respect şi deschidere la nivelul UE

Consilierul municipal Ioan Peteleu consideră că acordarea votului pentru PNL la alegerile europarlamentare din 26 mai reprezintă o garanţie a parcursului european al României, formaţiunea fiind singura care s ebucură de repsct la nivelul UE.

         „PNL este singurul partid din România care se bucură de respect şi deschidere la nivelul UE. PNL este parte a Partidului Popular European, partid fondator al UE. (...)Susţinerea PNL şi a Partidului Popular European în aceste alegeri europarlamentare înseamnă garanţia parcursului european al României, eu cred că acest parcurs îl merităm cu toţii, altfel România va derapa chiar de la democraţie şi începuturile sunt palpabile, nemaivorbind de rămânerea în subdezvoltare şi sărăcie”, a spus Peteleu.

         În context, acesta s-a referit şi la o serie de rezultate obţinute de eurodeputaţii liberali. „Vorbim astăzi în toată Europa la tarife naţionale de telefonie mobilă datorită unui europarlamentar PNL, Adina Vălean, care a fost şi vicepreşedinte al Parlamentului European din partea Grupului Popularilor Europeni. (...) Avem plăţi directe în agricultură datorită intervenţiilor şi amendamentelor propuse de domnul europarlamentar Daniel Buda, iar aceste subvenţii rămân o certitudine pentru fermierii români. Tot domnia sa a avut o propunere care a fost deja aprobată în PE vizavi de acordarea unor subvenţii de 100.000 euro pentru programul „Noul fermier”, care pot fi accesate şi de persoane cu vârsta de peste 40 de ani”, a exemplificat Peteleu.

Nu în ultimul rând, consilierul municipal a subliniat faptul că România nu are capacitatea de absorbţie a fondurilor europene puse la dispoziţie de către Uniunea Europeană, din cauza „incapacităţii celor care ne conduc, şi la nivel guvernamental, şi la nivel local”.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5